Hun vant foran Tiril Udnes Weng, Ragnhild Haga og Silje Øyre Slind.

– Det er sjelden jeg føler meg så jaget. Jeg følte jeg hadde en ulveflokk bak meg, og jeg var en sau som skulle prøve å ikke bli spist opp. Det holdt akkurat, sa Fossesholm til NRK.

Fossesholm vant prologen og fortsatte å ta kommando i jaktstarten. Ved 4,2 kilometer var ledelsen på 9,9 sekunder ned til Therese Johaug på den 8,4 kilometer lange løypa.

Ved passering på 6,3 kilometer var gruppa med Heidi Weng, Tiril Udnes Weng, Therese Johaug, Ragnhild Haga og Elena Rise Johnsen var forspranget knappet inn med et drøyt sekund.

På den siste runden viste Fossesholm at hun var tydelig sliten, men maktet å holde konsentrasjonen og dermed teknikken. Sekundene ble færre, men hun klarte å stå imot og tok seieren.

Det er alltid moro å vinne konkurranser. Rulleski er rulleski: Det er noe annet, men det er uansett moro å vinne. Ekstremt moro å ha på seg startnummer igjen og konkurrere. Det var lenge siden sist. Utrolig moro og fantastisk arrangement. Det var skikkelig gøy, oppsummerte hun til NTB.

Fossesholm var raskest på prologen med Haga 5,5 sekunder bak seg. Tiril Udnes Weng fulgte sekundet bak der igjen. Johaug var 14,1 sekunder bak Fossesholm.

(©NTB)