Det ble dramatisk i idrettsparken. Notodden ledet 4-0 etter bare 28 minutter av kampen med Fredrikstad slo tilbake. FFK reduserte til 5-3 i det 83. minutt.Mislav Leko sto for reduseringen etter en godt slått corner. Det ble dramatikk i idrettsparken.

76 minutter: Det var FFKs Mislav Leko vant hodeduellen mot keeper Jonatan Johannson og fikk headet ballen i mål.

5-1-Målet: Erik Midtgarden dunket ballen i mål fra 18 meter etter først et kjempeløp av Erik Kitolano, et fint innlegg som etterhvert havnet foran føttene til Midtgarden som tok den på halv volley.

Men lagene kriget. Fredrikstad måtte score tre ganger - men såikke ut til å få helt grepet på det. Halvveis i andre omgang begynte også FFK-supporterne å forlate stadioen.

Det sto 4-0 til Notodden etter 28 fantastiske minutter! Men Fredrikstad reduserrte til 4-1 i det 38. minutt.FFKs Sanel Kapidzig kriget inn reduseringen etter 38 minutter.

NFK skapte en festforestilling den første halvtimen. Amandi Mbedule banket inn 4-0-målet etter 28 minutter av kampen. En praktscoring av et langskudd! Martin Holmen gjorde 3-0-målet etter en flott kontring. 2-0-målet var det Steffen Jensen som banket inn etter et frisparkinnlegg fra Holmen bare to minutter før. Det var også Martin Holmen som tok løpet på høyresida, fikk lagt flott inn mot Hustad - som banket ballen i mål på det første målet. Selvsagt til ellevill jubel. For en kamp denne aller viktigste kampen i NFK-historien er blitt! For en NFK-kamp!

Selvsagt kan du lese mer om kampen utover kvelden på Telen.no

(Fotos: Kristian Mauno og Trond Kaasa)