(Drammens Tidende): Klokken 01:22 natt til tirsdag mottok nødetatene melding en bilbrann langs Svelvikveien ved Sagbukta. Bilen viste seg å være utbrent og veien ble stengt for trafikk.

Politiet har innledningsvis ingen formening om hvordan brannen startet. Etter først å ha sperret av et mindre område, sperret politiet av et større område.

Bilen står utenfor veibanen og i en liten steinknaus.

Politiets operasjonsleder kunne ikke besvare Drammens Tidendes henvendelse klokka 02.13.

Drøye 40 minutter senere kunne politiet melde at det var funnet en død person i bilen. De har ikke fått bekreftet identifikasjonen på personen.

Vet hvem som eier bilen

Politiet kunne videre melde at de har opprettet vakthold på stedet i påvente av kriminaltekniske undersøkelser.

– Det har ikke vært vitner til hendelsen, vi hadde en melder som ringte inn om en bilbrann. Vedkommende mente det kunne ha vært en trafikkulykke i forkant, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Ottar Steinstø, til Drammens Tidende like før klokka 05 tirsdag morgen.

Hvem som er omkommet etter bilbrannen, vet ikke politiet.

– Vi vet hvem som eier bilen, og har vært i kontakt med familien til bileier. Hvem som er omkommet får vi ikke bekreftet i dag grunnet tilstanden til vedkommende, sier Steinstø.

I løpet av tirsdag morgen vil krimteknisk ankomme stedet. Ifølge Steinstø vil de først gjøre undersøkelser på ulykkesstedet.

– Når det er gjort tauer vi inn bilen og den omkomne for videre undersøkelser.

Saken oppdateres.