Glitre Energi satser digitalt, og inngår nytt samarbeid

KONSERNSJEFER: Steffen Syvertsen (Agder Energi) og Pål Skjæggestad (Glitre Energi) signerte samarbeidsavtalen om den digitale satsingen.

KONSERNSJEFER: Steffen Syvertsen (Agder Energi) og Pål Skjæggestad (Glitre Energi) signerte samarbeidsavtalen om den digitale satsingen. Foto:

De hadde hver sine digitale nysatsinger, men nå slår Glitre Energi og Agder Energi sammen sine digitale krefter.

DEL

Glitre Energi og Agder Energi slår nemlig sammen sine digitale nysatsninger innen strømsalg. I en pressemelding står det at målet er å levere nye tjenester for fremtidens strømkunder.

Agder Energi og Glitre Energi jobbet med hver sine digitale prosjekter, for å møte fremtidens muligheter og behov i markedet har. Nå starter konsernene sitt felles selskap Oss Norge.

– Vi vet at en del strømkunder sliter med å forstå strømregningen og hva som påvirker forbruket. Sammen med Glitre Energi kan vi tilby en enkel og fremtidsrettet tjeneste, basert på sanntidsdata fra kundenes strømmåler, forklarer Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi.

Denne muligheten får flere og flere av oss mulighet til å benytte oss av, siden de aller fleste i Norge har fått installert nye smartmålere i boligene sine.

Forutsatt at avtalen godkjennes av konkurransetilsynet vil Agder Energi og Glitre Energi eie halvparten av selskapet hver.

Forøvrig har konsernsjefene i Glitre Energi og Agder Energi fått fullmakt til å sondere muligheten for en fusjon mellom de to selskapene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken