Glitre Energi og Agder Energi slår nemlig sammen sine digitale nysatsninger innen strømsalg. I en pressemelding står det at målet er å levere nye tjenester for fremtidens strømkunder.

Agder Energi og Glitre Energi jobbet med hver sine digitale prosjekter, for å møte fremtidens muligheter og behov i markedet har. Nå starter konsernene sitt felles selskap Oss Norge.

– Vi vet at en del strømkunder sliter med å forstå strømregningen og hva som påvirker forbruket. Sammen med Glitre Energi kan vi tilby en enkel og fremtidsrettet tjeneste, basert på sanntidsdata fra kundenes strømmåler, forklarer Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi.

Denne muligheten får flere og flere av oss mulighet til å benytte oss av, siden de aller fleste i Norge har fått installert nye smartmålere i boligene sine.

Forutsatt at avtalen godkjennes av konkurransetilsynet vil Agder Energi og Glitre Energi eie halvparten av selskapet hver.

Forøvrig har konsernsjefene i Glitre Energi og Agder Energi fått fullmakt til å sondere muligheten for en fusjon mellom de to selskapene.

Bildeserie

Se Kongsberg fra lufta