Det var bra oppmøte og god stemning i hoppbakkken lørdag. KIF hopp hadde invitert til åpen dag, der nye hopprekrutter fikk prøve seg i både 5- og 10- meterbakkene. Hoppklubbene fra Asker og Jardar var også invitert til samling sammen med KIF og det ble mange hopp på jentene og guttene også i 25-og 41-meterbakkene.

Mathias Reinslo Bakken (7) hadde tatt med skistøvler og hjelm, og fikk låne hoppski. Etter bare et par runder i underrennet var han i gang med hoppinga, og ga seg ikke før heisen stengte. «Jeg kommer gjerne tilbake på trening til mandagen», smilte Mathias.

Kif hopp har treninger mandager og onsdager fra kl. 18 til kl. 19:30, og utstyr til utlån. «Det som er gøy med å hoppe, er å kunne fly» sier Aksel (11), og Ludvik (7) mener det ikke finnes noe bedre enn skihopping, kanskje med unntak av badeland. Han ser frem til hopprenn i Ringkollen, og alle gleder seg til rennet her i hoppbakken den 29. januar.

«Det er noe spesielt med denne stemninga i hoppbakken» hører vi de «gamle» hoppfolka og de nye rekruttene enes om, over solbærtoddyen og nygrillet pølse.