- Ingen barn skal grue seg til Halloween

Inger Helen Austjorde Bull stod bak ideen om å arrangere felles antimobbe-fest for 3.klasse i Madsebakken.

Inger Helen Austjorde Bull stod bak ideen om å arrangere felles antimobbe-fest for 3.klasse i Madsebakken. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

En engasjert mor arrangerer Madsebakkens alternativ til Hallovenn.

DEL

En mors initiativ for barns vennskap har ført til Halloween-arrangementet for alle barn i 3. klasse på Madsebakken skole mandag kveld.

– Jeg synes det er trist at det er barn som ikke blir bedt med på knask eller knep eller andre arrangement. Ingen barn skal trenge å grue seg til Halloween, så derfor ønsket jeg å lage en fest hvor alle kan komme, sier Inger Helen Austjorde Bull.

Nå er det meste duket for mandagens fest, med godteri, pizza, leker og mange morsomme aktiviteter.

Alle inkludert

– Poenget og målet med hele kvelden er at alle skal være inkludert. Det er et lavterskeltilbud, og skal ikke koste så mye verken i inngang eller kostyme. Man trenger ikke engang ha kostyme om man ikke ønsker det. Vi må ta 50 kr i inngangspenger for leie av lokalet, men ellers har gode samarbeidspartnere sørget for resten og det er vi så glade for, forteller Ausjorde Bull.

Det er ikke første gang den engasjere moren arrangerer antimobbefest i anledning Halloween.

– Da vi flyttet hit for fire år siden ønsket jeg at sønnen min skulle bli kjent med andre barn, så jeg arrangerte det først da. Han gikk i fjerde klasse og det ble en tradisjon helt til han gikk ut av sjuende. Nå har jeg en datter i tredje klasse, og ønsker å starte det samme.

Håper å utvide

Hun håper antimobbe-arrangementet fortsetter å være en suksess og at flere vil kaste seg med på laget slik at de i årene som kommer kan leke med tanken om et arrangement for hele skolen.

– Det hadde vært gøy å utvide, og lage et alternativ til HalloVenn – som også er et godt arrangement. Men det er fint å ha alternativer. Dette er ikke noe jeg gjør alene, jeg har flere gode hjelpere i klassens foreldre. Men det trenger ikke være kun for klassetrinnet, det hadde vært fint å kunne arrangere noe for hele skolen på sikt.

Artikkeltags