Noen tømte ut oljemaling i løpet av natten – håper gjerningspersonene melder seg

Nils Strømmen er oppgitt. I løpet av natt til lørdag har noen hatt det «moro» med å helle ut oljemaling midt i veien utenfor Malia-butikken på Rødberg.

DEL

– Det er snakk om tre-fire gamle spann med malingsrester som sto på pall ved siden av søppelkassa til Malia. Maling som flyter utover og betyr en stor jobb med å få vekk, sier Strømmen til Laagendalsposten.

På Facebook-siden Nore og Uvdal – stedet for det gode liv, skrev han en melding om at hvis det er noen som angrer å vill rydde opp så er det mulig.

«Hvis noen ser malingsflekker på klær/sko til sine håpefulle. Så kan dette ordnes oppi. Hvis ingen rydder opp så blir forholdet anmeldt til mandagen» skriver Strømmen.

Når Lp tar kontakt lørdag ettermiddag, så er det ingen som har meldt seg. Nils Strømmen har innerst inne ikke tro på at noen vil melde seg heller.

– Men jeg håper de som har gjort det kanskje tenker seg om to ganger, og at dette ikke skjer igjen. Dette er ikke et gjentakende problem hos oss, men det er mye ekstra arbeid på en lørdag, sier Nils Strømmen.


Artikkeltags