Hele bygda strømmet til biblioteket

OFFISIELL ÅPNING: Ordfører Viel Jaren Heitmann foran biblioteket i Veggli.

OFFISIELL ÅPNING: Ordfører Viel Jaren Heitmann foran biblioteket i Veggli. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Bygdefolket møtte opp for å være med på åpningen av meråpent bibliotek i Veggli onsdag kveld.

DEL

Ordfører i Rollag, Viel Jaren Heitmann klippe snoren for å så skanne det nye meråpent-kortet sitt ved inngangsdøren for å åpne biblioteket for publikum.

(Saken fortsetter under bildet).

FOLKSOMT: Små og store inntok biblioteket.

FOLKSOMT: Små og store inntok biblioteket. Foto:

Hele Veggli skole med elever og ansatte, samt barnehagen i Veggli, fulgte etter ordfører inn på biblioteket, der de fikk servert kake, frukt og saft, og fikk testet det nye utstyret. Nesten garantert at det aldri før har vært så mange mennesker, både unge og voksne, samlet inne i bibliotekets lokale samtidig. Det var cirka 150 på det meste.

Flere titalls mennesker var også innom i løpet av dagen og kvelden for å få registrert seg for meråpent kort og få opplæring i selvbetjeningsløsningen, en tjeneste som alle innbyggere fra 15 år og oppover kan få bruke mot en signert avtale.


(Saken fortsetter under bildet).

SERVERING: Kaker og saft hørte med under åpningen.

SERVERING: Kaker og saft hørte med under åpningen. Foto:

Biblioteket har også investert i nytt utstyr som skal gjøre lokalet bedre egnet for for eksempel forfatterbesøk, møter, foredrag, filmvisninger og dataspill. Gode sitteplasser og stabil wifi gjør det også mulig å bruke biblioteket til leksearbeid, jobbing og sist men ikke minst; om du ønsker å lese en god bok i fred og ro. Engasjementet og interessen på åpningsdagen viser at økt tilgjengelighet av biblioteket betyr mye for lokalsamfunnet.


Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken