Gå til sidens hovedinnhold

Her er helgens kinofilmer

To fine norske filmer står øverst på plakaten denne uken.

Man kan også forlyste seg med klassisk katt og mus-lek, Kevin Costner i moderne western eller kjøle seg ned med iskalde grøss i en ny film i The Conjuring-universet.

HAN

HAN følger en gutt og to menn gjennom et døgn hvor de på hver sin kan opplever sosiale og emosjonelle fall. Hvor mye press tåler de egentlig? Hvordan finner de sin plass? HAN turnerer tragedie med komedie, båret fram av strålende skuespillere, og handler om utenforskap, krenkelser og mannsrollen.

Tom & Jerry

En av de mest elskede rivaliseringene i historien gjenopptas når Jerry flytter inn i New York Citys fineste hotell like før "århundrets bryllup" og den desperate arrangøren ansetter Tom for å bli kvitt ham. Den påfølgende katt og mus-kampen truer med å ødelegge karrieren hennes, bryllupet og muligens selve hotellet. Men de har et enda større problem: en ambisiøs medarbeider som ødelegger for dem alle tre.

Filmen er en blanding av klassisk animasjon og live action.

Bortebane

Dette er en feelgood-film fra Norway Cup som vennskap, fotball, sursøtt godteri og en opplevelse for livet.

Let him go

En pensjonert lensmann og hans kone sørger over sønnens død, og må samtidig kjempe for å redde det som er igjen av familien.

The Conjuring - The Devil made me do it

En skrekkelig historie om terror, drap og ondskap som sjokkerte selv de erfarne paranormale etterforskerne Ed og Lorraine Warren. En av de mest oppsiktsvekkende sakene deres, en kamp for sjelen til en ung gutt, er første gang i amerikansk historie at en drapsmistenkt hevdet demonisk besittelse som forsvar.

Følgende filmer fortsetter: Heksene, Godzilla vs Kong, The Father, Flumlene, Apestjernen og Yakari på nye eventyr.

Kommentarer til denne saken