Gå til sidens hovedinnhold

Hvittingfoss i mitt hjerte

Artikkelen er over 1 år gammel

Jo vi vil ha en levende bygd med alle de flotte menneskene som bor her i dag skriver Aleksander Bjerke fra Kongsberg og Sandsvær Senterparti og Hvittingfoss i dette leserbrevet.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hva vil vi med hjemstedet vårt?

Jo vi vil ha en levende bygd med alle de flotte menneskene som bor her i dag. Vi vil og ha en utvikling med tilflytning og videreutvikling av alle tjenester og alle de flotte lag og foreninger som er i Hvittingfoss. Vi har den største 4H-klubben i tidligere Buskerud med 62 medlemmer. Vi har et fantastisk barneteater som favner om mange, de var 44 barn under årets oppsetting. Som er utrolig bra.

Vi har et idrettslag som gjør flott arbeid med barn og voksne og skibakke drevet på dugnad. VittingOss er et gratis tilbud for barn fra 1-7 klasse. Dette kommer av flotte engasjerte voksne.

I årets budsjett så er det satt av kr 200 000,- som støtte til lag og foreninger i Hvittingfoss. Dette er for å prøve og utvikle de tilbudene som er i Hvittingfoss. Det som er synd er at engasjementet dessverre er på vei ned. Det blir da en gruppe mennesker som dessverre blir sittende med mye. Problemet med dette kan være at de blir «utslitt» og går lei. Jeg forstår at det ikke passer for alle å drive dugnad eller engasjere seg, men dugnad og engasjement er det som driver Norge framover. Våre barn er avhengige av engasjerte foreldre som vil stille opp i et lokalsamfunn de som vil sitte i Idrettslag, FAU, klassekontakt, barneteater osv osv. Det er fantastisk givende på alle områder. Man skaper vennskap og gode kolleger i den organisasjonen du er med i. Alle organisasjoner trenger nettopp deg, alle kan bidra med noe. Om det er lite eller stort du har mulighet til så grip sjansen og bli med. Det nytter å være med.

I Hvittingfoss har vi så mange flotte barn som trenger fritidsaktiviteter av den grunn så trenger vi alle de flotte engasjerte vokse, alle som vil være med og videreutvikle den fantastiske bygda der vi bor.

Vi Kongsberg og Sandsvær Senterparti heier på frivilligheten.
Vi håper at nettopp du vil være med og utvikle bygda vår.

Kommentarer til denne saken