Idrettsskolen inviterer til åpen dag

KLARE TIL Å BIDRA: 2. års elevene og elevrådet ved idrettsskolen i Rollag, er klare til åpen dag for å samle inn penger til årets Tv-Aksjon.

KLARE TIL Å BIDRA: 2. års elevene og elevrådet ved idrettsskolen i Rollag, er klare til åpen dag for å samle inn penger til årets Tv-Aksjon. Foto:

I forbindelse med årets TV-aksjon 21. oktober vil Idrettsskolen i Rollag, Numedal folkehøyskole invitere til åpen dag. Som beste skole i Buskerud samlet de inn over 14 tusen kroner til TV aksjonen i fjor.

DEL

Lørdag 20. oktober arrangerer idrettsskolen åpen svømmehall, forskjellige aktiviteter for barn i idrettshallen, sports-loppemarked og salg av egenproduserte energibarer og knekkebrød.

Det vil også bli mulighet for ansiktsmaling og fletting av hår.

Den åpne dagen begynner 1100 og avsluttes 14.00

– Alle inntektene fra dagen går til årets TV-aksjon, forklarer inspektør ved Idrettsskolen Numedal folkehøgskole, Kjersti Simpson-Larsen. Og legger til at målet er å samle inn enda mer penger enn i fjor. Da samlet skolen alene inn godt over fjorten tusen kroner.

TV-aksjonen 2018

  • NRK TV-aksjonen 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.
  • I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21. oktober.
  • Arbeidstiltak for mennesker som står utenfor ordinært arbeidslivet, er ett av flere tiltak som skal startes opp i flere byer i etterkant av TV-aksjonen.
  • Les mer og engasjer deg på: blimed.no

Les også:

Artikkeltags