Uten ildsjelene hadde det neppe vært noen særlig idrettslig aktivitet.

Det er de som stiller opp som ledere, trenere, oppmenn og kvinner, de vasker drakter, de merker opp baner, de tråkker hoppbakker, de steker vafler og sørger for at unge og eldre kan nyte godt av idrettens mange tilbud.

Stem så mye du vil

Vi har plukket ut 12 gode kandidater, tre fra hver kommune, og så er det opptil Laagendalspostens lesere å bestemme hvem som blir årets ildsjel i hver av de fire kommunene.

Vinnerne får hver en sjekk på 5.000 kroner og et diplom og utdelingen skjer på Kongsberg kommunes idrettsgalla i juni i år.

Du kan stemme så mange ganger du vil og ikke bare på kandidatene i din kommune.

Send SMS til 2005, kodeord LAAGILD og nummer på din kandidat. Det koster én krone per stemme.

Årets nominerte er:

Skrimreserven

KONGSBERG: Denne gjengen med kvinner og menn er velkjente for sitt engasjement. Ikke bare for IL Skrim, men trår også til for andre som måtte trenge hjelp.

LAAGILD 1

 

Henri Filmand

KONGSBERG: Har startet Bergstaden Taekwondoklubb, som i løpet av disse årene har blitt svært så populær både blant unge og eldre.

LAAGILD 2

Odd Hoffart

KONGSBERG: Han har i to mannsaldre jobbet for junior og seniorfotballen i KIF. Ikke minst som reiseleder til Dana cup og som oppmann for junior og A-laget.

LAAGILD 3

 

Jon Gjæver Pedersen

FLESBERG: Han har et stort fotballhjerte og har i en årrekke blant annet organisert Svene ILs fotballskole.

LAAGILD 4

Kristin Kjenaas

FLESBERG: Hun har gjort en stor jobb for fotballgruppa i Svene IL. Ikke minst for jentene og har da også blitt hedret av Norges Fotballforbund for den jobben.

LAAGILD 5

 

Wenche Neset

FLESBERG: Uten hennes utrettelige innsats hadde det tradisjonsrike Numedalsløpet vært nedlagt for mange, mange år siden.

LAAGILD 6

 

Ingebjørg Kongsjorden

ROLLAG: Har du vært på et skytterstevne, som arrangeres av Rollag og Veggli skytterlag har du garantert kjøpt vaffel eller pølse av henne. Hun er en typisk ildsjel, som alltid stiller opp.

LAAGILD 7

Steinar Berthelsen

ROLLAG: Rollingen brenner for skisporten og hoppsporten i særdeleshet. Han er leder av Buskerud skikrets. Han er en av ildsjelene bak utbyggingen og nå plastleggingen i hoppbakkene Gaarderbakkene i Veggli.

LAAGILD 8

Solfrid Holtan

ROLLAG: Tidligere la hun ned mye krefter for fotballgruppa i Rollag og Veggli IL. De siste årene har hun stått på for o-sporten og Numedalsserien.

LAAGILD 9

 

Torill Karlsrud

NORE OG UVDAL: Hun brenner for motorsporten i NMK Nore og Uvdal. Ikke bare gjør hun en kjempejobb der, men hun har også vært president i NMK sentralt.

LAAGILD 10

Lars Helge Bergan

NORE OG UVDAL: Han er en av ildsjelene bak Uvdal ILs fotballskole, som har blitt svært så populær. Uvdal IL samler alle fotballspillere i Øvre Numedal.

LAAGILD 11

Gunn Anita Sporan

NORE OG UVDAL: Hun brenner for barneidretten i Rødberg IF og går i bresjen for den årlige idrettsskolen etter skoleslutt, som har blitt et populært innslag i Nore og Uvdal.

LAAGILD 12