Trener for jentene Line Jahr håper at de kan lære mye av denne type mesterskap. Det er en mulighet for å ta med seg stor erfaring og der er også medaljesjanse på jentesiden. Eirin Kvandal har vist seg fra en veldig sterk side og har gode muligheter for å kunne ta medalje.

– Jeg er veldig spent på å se lagkonkurransen, vi har både Eirin Kvandal (som herjer i verdenscupen) og Thea Bjørseth, som kan levere veldig høye prestasjoner, og det skal bli spennende å se nivået på de andre jentene som også har tatt store steg, sier Line Jahr.

Ingrid Hordvik Kleven skal i aksjon i 100-metersbakken onsdag 10. februar, guttenes individuelle renn er torsdag 11. og lagkonkurransen fredag 12.

Dette er den troppen:

Iver Olaussen (Byåsen), Bendik Jakobsen Heggli (Byåsen), Adrian Thon Gundersrud (Jardar). Johannes Årdal (Jølster), Benjamin Østvold (Lensbygda), Eirin Kvandal (Mosjøen), Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Mathilde Selbekk (Fossum), Frida Berger (Røykenhopp) og Ingrid Kleven (Kongsberg).

Tidligere i vinter fikk KIF-jenta sølv i den individuelle konkurransen i NM og tok gull i lagkonkurransen sammen med Frida Berger.