Jakter på tre menn etter ran

HER: Det var her, like etter krysset Bævergrendveien/Spitegrenda, at kvinnen stanset for kryssende rådyr. Fra bilen bak, hoppet tre karer ut og holdt henne fast mens de stjal bagasjen hennes.

HER: Det var her, like etter krysset Bævergrendveien/Spitegrenda, at kvinnen stanset for kryssende rådyr. Fra bilen bak, hoppet tre karer ut og holdt henne fast mens de stjal bagasjen hennes. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

En kvinne i 50-årene opplevde at tre menn tok seg inn i bilen og stjal eiendelene hennes. Politiet har nå varslet flere andre politidistrikt om mennene.

DEL

Det er sparsomt med opplysninger så langt. Operasjonssentralen forteller at Kongsbergpolitiet etterforsker saken. Den fornærmede kom fra utenlandstur og hadde derfor bagasje og taxfreevarer i bilen.

Da hun stanset for rådyr som krysset veien, stanset en bil bak henne, og ut kom de nevnte tre mennene og tok seg inn i bilen. En av dem holdt kvinnen, mens de øvrige gjennomsøkte bilen for verdier.

Etterlyser blå bil

Politiet opplyser at bilen er blå av farge, men har ikke øvrige detaljopplysninger om denne. De tre mennene beskrives som jeanskledte, iført t-skjorter og av utenlandsk herkomst.

Den fornærmede er en kvinne fra Kongsberg i 50-årene, opplyser operasjonssentralen. Hun skal ha blitt holdt fast da ranet skjedde, men har ikke kommet fysisk til skade.

Ranet skjedde omlag klokken 21.30. Politiet er svært interessert i opplysninger fra publikum som kan ha sett trafikk av en bil med de tre mennene som stemmer med opplysningene kvinnen har gitt.

Blant gjenstandene de forsvant med, var en gul koffert.

- Vi jobber med å utvide søket. Vi har varslet flere andre politidistrikt og vi har således øynene åpne for gjerningsmennene, sier Maren Stam i kongsbergpolitiet.

Mulig vitne

Politiet har brakt på det rene at en bil skal ha passert stedet mens ugjerningen pågikk. Sjåføren av denne bilen kan ha sett noe som kan hjelpe etterforskningen.

Dersom noen fra Bevergrenda-området, eller som har oppholdt seg i området lørdag kveld har sett eller hørt noe, ber politiet om at de tar kontakt på telefon 02800.

Kommentarer til denne saken