Mange reagerte på at det koster penger å komme inn til Barnivalparken i Magasinparken. For en person, barn eller voksen, koster det 120 kroner å få inngang i Barnivalparken.

– Tenk at det koster penger å komme inn til den flotte leikeplassen vi har fått i Magasinparken. Utrolig skuffende!!! Tenk å måtte betale 300 kr for å bruke leikeplassen! Nei, dette blir for dumt, skriver en skuffet mor i en e-post til Laagendalsposten.

Blandede tilbakemeldinger

Jazzfestival-ledelsen har fått med seg misnøyen.

– Joda, tilbakemeldingene har vært litt blandet. Noen er veldig fornøyd, mens andre som kommer med en forventning om at det er som i fjor, blir skuffet fordi de må betale, sier markedssjef Anne-Thea Haavind.

Hun forteller at de har jobbet hardt med å få kommunisert godt at det faktisk i år koster penger. Men budskapet har ikke nådd alle.

To grunner

Grunnen til at det i år koster penger å komme inn i Barnivalparken, i motsetning til i fjor, er todelt, forteller Haavind.

– Vi har utvidet programmet ganske kraftig. Det er mye mer som skjer i år, enn tidligere år. Derfor er også budsjettet noe høyere, sier Haavind.

– Barnivalparken har egentlig aldri vært gratis, bortsett fra i fjor, da vi hadde en hovedsponsor som betalte alle billettene. Det har vi dessverre ikke fått til i år. Men tidligere år har det alltid kostet penger, sier Haavind.

– Men kommer man med tre barn og skal inn i parken, blir det fort veldig dyrt for en barnefamilie?

– Ja, men det koster ikke mer enn det man betaler for eksempelvis en tur i svømmehallen eller en tur på kino. Her får man i tillegg masse gratis. I dag ble det delt ut caps, det var pølsefest med pølser og juiceboks. Vi synes tilbudet er veldig godt. Men det er vel slik at når noe er nytt, tar det tid før folk venner seg til det, sier Haavind.

Se videoreportasje fra Barnivalen onsdag: