Slik var Eurovision-stemningen for ti år siden!

  Artikkelen er over 1 år gammel

  For ti år siden var Laagendalsposten på plass i Moskva, siden Jondalen hadde sin representant på scenen sammen med Alexander Rybak.

  DEL

  Sigbjørn Rua var en av tre i gruppen Frikar, som ble et svært viktig element i Fairytale-konseptet. Og turen til Russlands hovedstav ble ikke bortkastet, siden Norge vant med rekordmange poeng.

  I videoen over ser vi stemningen i pressesenteret under finalen. Det var aldri tvil om hvilket bidrag som den gang var favoritten – også blant andre lands journalister.

  Den gang var det norsk folkedans som fikk et oppsving i populariteten, og i årets Eurovision er det joik som er blant de store samtaleemene i Tel Aviv.

  Men det spørs vel om Norge har like store vinnersjanser i 2019 – som i 2009?

  PÅ SCENEN I 2009: Fra venstre: Alexander Rybak, sammen med koristene Jorunn Hauge og Karianne Kjærnes, og videre Sigbjørn Rua og Hallgrim Hansegård. Torkjell Lunde Børsheim er så vidt synlig.

  PÅ SCENEN I 2009: Fra venstre: Alexander Rybak, sammen med koristene Jorunn Hauge og Karianne Kjærnes, og videre Sigbjørn Rua og Hallgrim Hansegård. Torkjell Lunde Børsheim er så vidt synlig. Foto:

  ETTER SEIEREN I 2009: Sigbjørn Rua, Torkjell Lunde Børsheim og Hallgrim Hansegård under pressekonferansen.

  ETTER SEIEREN I 2009: Sigbjørn Rua, Torkjell Lunde Børsheim og Hallgrim Hansegård under pressekonferansen. Foto:

  ETTER SEIEREN 2009: Fra venstre: Jorunn Hauge, Torkjell Lunde Børsheim, Sigbjørn Rua, Alexander Rybak, Hallgrim Hansegård og Karianne Kjærnes.

  ETTER SEIEREN 2009: Fra venstre: Jorunn Hauge, Torkjell Lunde Børsheim, Sigbjørn Rua, Alexander Rybak, Hallgrim Hansegård og Karianne Kjærnes. Foto:

  Send inn tekst og bilder «

  Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

  Artikkeltags