– Gi en julegave til noen som trenger det

Pakkeverksted på EnergiMølla.

Pakkeverksted på EnergiMølla. Foto:

Førstkommende lørdag arrangeres det pakkeverksted på EnergiMølla. Årets pakker går direkte til familier her i distriktet som trenger det mest.

DEL

EnergiMølla og Block Watne, Buskerud fylkeskommune, Glogerakademiet, Norsk Folkehjelp og Fontenehuset går nok en gang sammen og lager en Barnelørdag litt utenom det vanlige.

Lørdag 8. desember inviteres barn til juleverksted, hvor de kan ta med seg gaver. Det går fint om de er brukt, så lenge de er hele. Gavene blir pakket inn og gitt videre til andre barn som får stor glede av dem.

STORT ENGASJEMENT: Gernot Ernst i Norsk Folkehjelp var fornøyd med pakkehaugen i fjor. Lørdag arrangeres årets pakkeverksted.

STORT ENGASJEMENT: Gernot Ernst i Norsk Folkehjelp var fornøyd med pakkehaugen i fjor. Lørdag arrangeres årets pakkeverksted. Foto:

I nærområdet

I år går pakkene som samles inn på pakkeverkstedet direkte til familier i nærområdet som trenger det mest. Arrangørene får hjelp av Norsk Folkehjelp, Misjonskirken og Fontenehuset Kongsberg til å distribuere dem.

– Mølla stiller med julepapir, til/fra-lapper, pynt, sløyfer, gavebånd og julestemning, opplyser arrangøren på sine nettsider.

Det blir servering av gløgg og pepperkaker.

Kan leveres før

Det vil være mulig å levere gaver på forhånd, som kan pakkes inn av barn under arrangementet. Gaver kan leveres på EnergiMøllas kontor på Kirketorget 2. 

Samtidig utfordres bedrifter i Kongsberg til å bidra med gaver til dette prosjektet.

LES OGSÅ:

Byggmax til Kongsberg

Elkjøp flytter til Sølvparken

Arrangerer julemarked i år igjen

Artikkeltags