Gå til sidens hovedinnhold

Kai går til Viken

Mangeårig festivalsjef i Kongsberg Jazzfestival, Kai Gustavsen, er ansatt som seniorrådgiver i Viken fylkeskommune.

- Etter åtte år som festivalsjef i Norges største jazzfestival er jeg lysten på å ta et nytt skritt og har full tenning på å jobbe med kulturutvikling for hele regionen, sier Kai Gustavsen, som starter i jobben 1. oktober.

Gustavsen skal arbeide i seksjon for kulturutvikling, en del av rådsområdet kultur og mangfold i Viken fylkeskommune.

– Her får jeg mulighet til å jobbe med forvaltning og utvikling av festivalfeltet, musikkfeltet, internasjonalt kulturarbeid og kulturnæringer. Utvikling er noe av det viktigste alle kulturledere bør driver med, seir Gustavsen, som har jobbet med kulturutvikling i hele sin karriere.

Gustavsen har jobbet innenfor kommunal forvaltning, halvoffentlig kulturvirksomhet og i den mest kommersielle delen av kulturnæringene.

– Bred kompetanse

Fylkesråd kultur og mangfold, Camilla Sørensen Eidsvold, ønsker Kai Gustavsen velkommen på laget.

– Vi ser fram til at Kai kommer til Viken og bidrar med sin brede kompetanse på kulturfeltet. Viken er en mangfoldig kulturregion med et stort potensial innenfor områdene festival, musikk, internasjonalt kulturarbeid og kulturnæringer. Viken fylkeskommune ønsker å bidra til kunstnerisk utvikling og verdiskaping. Det blir en sann fryd å slippe til en så kompetent person som Kai til å jobbe med utvikling på disse fagområdene, sier Sørensen Eidsvold.

Utvikling

Den avtroppende festivalsjefen skal arbeide i seksjon for kulturutvikling, en del av rådsområdet kultur og mangfold i Viken fylkeskommune.

– Her får jeg mulighet til å jobbe med forvaltning og utvikling av festivalfeltet, musikkfeltet, internasjonalt kulturarbeid og kulturnæringer, forteller Kai Gustavsen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.