Det gjør de nå via Snapchat.

Det nye brukernavnet er Laagendalspost1 på kanalen Snapchat.

Bli kjent med oss

– Målet vårt er at folk skal kunne bli bedre kjent med oss som redaksjon. Og vi ønsker å vise fram alt som ligger bak det arbeidet vi gjør i hverdagen, forklarer de to.

Natalia C. Heinrich og Katrine Alexandra Leirmo Heiberg ønsker å ta med leserne bak fasaden, å få fram alt arbeidet som ligger bak sakene, og hvordan hverdagen til journalistene i Lp egentlig ser ut.

Lp har lenge vært aktiv både på Facebook og Instagram med stor suksess. Målet med den nye Snapchat-kanalen er å få mer personlig kontakt med leserne.

Følg oss

Snapchat er ikke noe nytt for Laagendalsposten, men kanalen har ligget brakk i noen år. En samtale om Snapchat under en torsdagslunsj engasjerte såpass, at vi i Lp bestemte oss for å gjenoppta satsingen på Snapchat.

– Vi har mange engasjerte medarbeidere i Laagendalsposten. Nå relanserer Natalia og Katrine vår Snapchat-satsing, og det er veldig spennende. Det er bare å søke på «Laagendalspost1» på snapchat for å bli med, oppfordrer Jørn Steinmoen, ansvarlig redaktør i Laagendalsposten.

Din lokalavis er nå både på Facebook, Instagram og Snapchat.


LES OGSÅ: