Samboer Anne Rimmen om Ailos ulykke: – Det blir nok noen behandlinger framover

Anne Rimmen og samboer Ailo Gaup på den røde løperen før utdelingen av Gullruten 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Anne Rimmen og samboer Ailo Gaup på den røde løperen før utdelingen av Gullruten 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Artikkelen er over 3 år gammel

Fryktet nakkebrudd da Ailo Gaup skled met motorsykkelen på isen.

DEL

(Nordlys) iFinnmark: – Vi fryktet først at det var brudd i nakken, det er jo aldri gøy, men spesielt ikke når man har en liten baby sammen. Da ser man det litt fra et annet perspektiv. Heldigvis var det ikke brudd, men han har en stiv nakke antakeligvis for resten av livet. Det blir nok noen behandlinger fremover, tenker jeg, sier Anne Rimmen til Se og Hørs nettutgave, seher.no.

Det var i april i år at samboeren, den tidligere motocrosshelten Ailo Gaup fra Mazé i Kautokeino, ble innlagt på Ullevål universitetssykehus etter en motorsykkelulykke.

«High-sidet 180 av en isflekk»

På Instagram forklarte finnmarkingen det slik: «High-sidet 180 av en isflekk, høyt og fort. Fikk trøbbel med å svelge osv. etter hvert»

(artikkelen fortsetter under)

Et innlegg delt av Ailo Gaup (@ailogaup)

- Han var og kjørte motocross på bane, som han har gjort tusen ganger før. Også var banen kanskje åpnet litt tidlig for sesongen, for det var fremdeles is fra vinteren, så han skled på isen og landet på nakken, forklarer Rimmen til «God kveld Norge».

Ailo Gaup (38) innlagt på sykehus etter ulykke

Ikke første skade

FMX-motocross-syklisten er fra før kjent for å ta dristige stunt med motorsykkel, og noen uhell har det blitt opp gjennom årene. I 2009 opplyste han til VG at han så langt hadde hatt 17 operasjoner, 35 bruddskadd, punktert lunge og fått sydd 200 sting ulike plasser på kroppen.

Nå har de blitt foreldre

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken