Linja «Kjærlighet kommer og kjærlighet går», er fra ei vise av Alf Prøysen. Kjærlighet mellom ham og henne, kjærlighet til fjellet og landet, som vi hører i Vårsøg, den vanskelige kjærligheten, den lyse trofaste kjærligheten, den lengtende, slik vi opplever i Tirna noir og den livsbejaende, stemningsfulle kjærligheten, slik den oppleves i for eksempel Svantes lykkelige dag, som slutter med: «om litt er kaffen klar».

Kor-Int ønsker å løfte fram den felles skandinaviske visetradisjonen, for Evert Taube sine viser synges i Norge, Alf Prøysen synges i Sverige og den danske visa, Svantes lykkelige dag, synges i hele området. Koret vil framføre norske, danske og svenske viser, og siden mange av disse visene er felleseie, er det en glede for Kor-Int å la publikum synge med på noen av de mest kjente.

Visene er stort sett skrevet på 1900-tallet, men «Har du fyr» er blant de nyere visene. Konserten blir ledet av dirigent Lise Knudsen. Jan Ivar Westli vil spille gitar og bidra til en lun og varmende visekonsert i høstmørket.