KOG inngår samarbeid med miljøstiftelse

AVTALE:  Daglig leder i ZERO, Marius Holm (t.v.) sammen med Even Aas, direktør for kommunikasjon, samfunnskontakt og bærekraft i Kongsberg Gruppen.

AVTALE: Daglig leder i ZERO, Marius Holm (t.v.) sammen med Even Aas, direktør for kommunikasjon, samfunnskontakt og bærekraft i Kongsberg Gruppen. Foto:

Kongsberg Gruppen har inngått samarbeid med miljøstiftelsen Zero.

DEL

Partene har inngått en treårig samarbeidsavtale, hvor hovedintensjonene er å skape økt fart i skiftet til fornybare og utslippsfrie løsninger.

«Sammen skal vi jobbe for at Norge skal være en viktig global testarena for utvikling og realisering av nye nullutslippsløsninger for alle typer skip, og spre disse løsningene internasjonalt.» skriver Kongsberg Gruppen på sine nettsider.

– Vi ser fram til et tett og godt samarbeid med miljøstiftelsen Zero i årene som kommer. Sammen kan vi gjøre en viktig forskjell i arbeidet fram mot et nullutslippssamfunn, sier Even Aas som er direktør for kommunikasjon, samfunnskontakt og bærekraft i Kongsberg Gruppen.

– Norge kan ta posisjon som leverandør og tidligmarked for utslippsfrie maritime løsninger verden er avhengig av, og vi ser fram til å samarbeide med en av Norges fremste teknologileverandører på dette feltet, sier Marius Holm, daglig leder i ZERO.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.