Politiet melder i 17.45-tiden tirsdag ettermiddag om kollisjon mellom motorsykkel og bil ved Skrubbmoen på fylkesvei 87 i Kongsberg.

MC-fører, en mann i 60-årene, er fraktet til sykehus med ambulanse. Mannen er ved bevissthet. I personbilen var det to personer som blir avhørt på stedet. Ingen av de to i personbilen kom til skade i sammenstøtet, opplyser politiet.

For tidlig å si noe om årsak

Geir Petter Nedregård, politiførstebetjent ved Kongsberg politistasjon, informerer om at sammenstøtet trolig skal ha skjedd da bilføreren skulle svinge ut fra Skrubbmoen industriområde og mot Europris, og motorsykkelen kom i retning Kongsberg.

- MC-føreren lå bak en bil som skulle inn mot Skrubbmoen, og bilisten som skulle ut fra Skrubbmoen så aldri MC-en, og dermed smalt det, opplyser Nedregård

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken nå, men det kan se ut som om bilisten har fått motorsykkelen i blindsonen, sier Nedregård.

Veien åpen igjen

Veien var stengt i en kort periode, men er nå (18.30) åpnet i begge kjørefelt. Politiet dirigerte trafikken forbi ulykkesstedet.  Bergingsbil var på stedet å fjernet begge kjøretøyene.

Politiet oppretter sak på forholdet som vil bli anmeldt.

Det er materielle skader på både bil og MC.

 

LES OGSÅ: