Flyr høyt og lander mykt

Sexy vokal: Vokalist i Highasakite Ingrid Helene Håvik ga publlikum mange gode versjoner av sangene fra bandets to plater. De trakk også tusenvis av publikummere til sin konsert. 
								FOTO: JAN STORFOSSEN

Sexy vokal: Vokalist i Highasakite Ingrid Helene Håvik ga publlikum mange gode versjoner av sangene fra bandets to plater. De trakk også tusenvis av publikummere til sin konsert. FOTO: JAN STORFOSSEN

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det tok litt tid før konserten med Highasakite tok av, men da de spilte flere av sine største hits fikk de endelig med seg publikum.

DEL

Da Laagendalsposten intervjuet bandet før konserten fortalte Kristoffer Lo, som selv spiller Tuba, at han alltid har drømt om å spille på Tubaloon.

– Helt siden Tubaloon kom har det alltid vært en big deal for meg å spille her. Det er sinnssykt fett! sa han før konserten.

Sammen med resten av bandet gjorde de at tusenvis av fans som hadde møtt oppfor å høre dem på Kirketorget, fikk sine drømmer oppfylt.

Konserten startet en halv time etter skjema fordi så mange skulle inn portene før konserten begynte.

Men da alle hadde kommet inn startet de konserten med en av sine mest kjente sanger Keep That Letter Safe», som er kjenningsmelodien til den populære TV-serien Frikjent.

De spilte også låta «Darth Vader» til stor glede for publikum. Og enda bedre ble det da de fremførte låta som de slo gjennom med, «Since Last Wednesday», som også er en av låtene deres med mest fart, ble det skikkelig liv blant publikum.

Siden Highasakite startet helt i det små i 2012, har de blitt et av Norges mest populære band. De er også i ferd med å slå gjennom internasjonalt. Etter at de er ferdige med sommerturneen sin i Norge, skal de blant annet spille i England, Skottland og Irland.

I sommer er de også hyret inn til å spille på den supertrendye Trænafestivalen.

PÅ KONSERT

Kirketorget

Highasakite og Röyksopp

Publikum:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags