Jazzfolket fikk Krokofant-sjokk

TOK HELT av: Krokofants konsert på Mølla torsdag kveld, har satt alle som var der litt ut av spill. Tom Hasslan (t.v.) og  Axel Skalstad viste at de er i ferd med å skape noe helt unikt. FOTO: IRENE MJØSENG

TOK HELT av: Krokofants konsert på Mølla torsdag kveld, har satt alle som var der litt ut av spill. Tom Hasslan (t.v.) og Axel Skalstad viste at de er i ferd med å skape noe helt unikt. FOTO: IRENE MJØSENG

Artikkelen er over 3 år gammel

– Det er forskjell på når noe er bra og når noe kommer som et sjokk!

DEL

Det sa tidligere sjef i Kongsberg jazzfestival, Martin Revheim, dagen etter at han hadde vært på Krokofants konsert på Mølla natt til fredag.

– Det var helt amazing! Det er ingen ting som ligner på det de gjør nå. Jeg har ikke klart å tenke på noe annet etter at jeg var på konserten, sa han entusiastisk.

Revheim er også helt satt ut av at Axel Skalstad fremdeles bare er jazz-student.

– Han er the talk of the town nå. For et utrolig talent! De lærerne hans på jazzlinja må bare ta seg en kaffe og høre på det han gjør, sier Revheim spøkefullt.

Pål Nordseth, forfatter av jazzboka «Jazz på trass», kulturjournalist i Dagbladet og tidligere ansatt i Laagendalsposten, har vært på flere konserter med Krokofant.

– Tom Hasslan er kanskje det største gitartalentet Kongsberg som har kommet fra denne byen noen gang,  og det sier jo litt, mener han, og legger til at Krokofant var det bandet han hørte mest på i fjor.

Jazzens nye styreformann, Jan-Olav Styrvold, er også begeistret.

– Det var utrolig bra! Det er en av de beste konsertene jeg har vært på til nå under årets festival, sa han.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags