Første åpningsdag i Kongsberg Skisenter

FULL FRES: Aksel (5) Kjellerød i aksjon ned bakken.

FULL FRES: Aksel (5) Kjellerød i aksjon ned bakken. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag gikk startskuddet for årets sesong i Kongsberg Skisenter. Det var det mange som satt stor pris på.

DEL

To som gledet seg veldig til å få snø under beina igjen var Aksel (5) og Joachim (7) Kjellerød, de hadde tatt turen helt fra Kragerø for å kickstarte årets skisesong.

– Det er kjempe gøy å være her. I dag er det bare en liten bakke som er åpen, men det er gøy uansett, sier Joackim entusiastisk, før han igjen tar turen opp i skitrekket.

Begge to har stått på ski så lenge de kan huske. Gutta har hytte på Rjukan, men der var ikke bakken åpen i dag, så de tok turen til Kongsberg skisenter sammen med pappa.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

EN GANG TIL: Brødrene Aksel (5) og Joachim (7) Kjellerød hadde tatt turen fra Kragerø for å stå på ski i Kongsberg denne lørdags ettermiddagen. De to har hytte på Rjukan, men der var ikke bakken åpent enda, så da ble turen lagt til Kongsberg Skisenter isteden. –Kan vi ta en runde til?! Spør de to håpefullt. De hadde full fart ned bakken gang på gang, og var tydelig glad for å endelig ha snø under skia igjen.

EN GANG TIL: Brødrene Aksel (5) og Joachim (7) Kjellerød hadde tatt turen fra Kragerø for å stå på ski i Kongsberg denne lørdags ettermiddagen. De to har hytte på Rjukan, men der var ikke bakken åpent enda, så da ble turen lagt til Kongsberg Skisenter isteden. –Kan vi ta en runde til?! Spør de to håpefullt. De hadde full fart ned bakken gang på gang, og var tydelig glad for å endelig ha snø under skia igjen. Foto:

 

Åpner stolheisen

– Foreløpig er det bare familiebakken som er åpen, men vi satser på å få åpnet stolheisen og to lange bakker neste helg. Da åpner vi mest sannsynlig bakkene som heter Ormen Lange og Turisten, forklarer Halvor Jamtveit, styreleder i Kongsberg skisenter.

Se bildene fra åpningsdagen her:

Kongsberg skisenter er et av de første skisentrene i landet som har klart å starte sesongen allerede nå.

– Vi er veldig stolte av å kunne åpne nå. Vi var en periode bekymret for vannforsyningene våre, i og med at vi hadde restriksjoner på bruk av vann til snøkanonene, men det gikk heldigvis veldig greit, og alt er i rute med snøproduksjonen. Alle vi som jobber her gleder oss veldig til årets sesong, og er mer enn klare, sier Jamtveit fornøyd.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KLARE: Lene Dahl Raaen, personal og serviceleder i Kongsberg skisenter, og Halvor Jamtveit, styreleder i Kongsberg skisenter, er glade for å være et av de første skisentrene i Norge som allerede har åpnet for sesongen. 
– Vi er kjempe fornøyd med å se så mange flotte folk i bakken i dag. Vi er mer enn klare til å forhåpentligvis åpne stolheisen neste helg, forklarer Jamtveit.

KLARE: Lene Dahl Raaen, personal og serviceleder i Kongsberg skisenter, og Halvor Jamtveit, styreleder i Kongsberg skisenter, er glade for å være et av de første skisentrene i Norge som allerede har åpnet for sesongen. – Vi er kjempe fornøyd med å se så mange flotte folk i bakken i dag. Vi er mer enn klare til å forhåpentligvis åpne stolheisen neste helg, forklarer Jamtveit. Foto:

 

Mye folk

– Vi regner med at det var vært rundt 250 folk her i dag, det vi veldig fornøyde med. Åpningen har gått over all forventning, og det ser ut som om folk koser seg og trives. Det er mange lokale, men også noen som har kommet langveisfra, sier Lene Dahl Raaen, personal og serviceleder i Kongsberg skisenter.

For dem som har lyst på snø under beina allerede nå har skisenteret åpent fra 11-17.00 også i morgen, søndag.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken