Gå til sidens hovedinnhold

Månelyst over Kongsberg

Artikkelen er over 3 år gammel

Lp-leserne bidrar med mange fine bilder. Lars Røraas knipset et stemningsfullt bilde av månen over Kongsberg.

Kongsberg en vinterkveld.  Lars Røraas har klatret opp i vestsia av byen og fanget både gatelys og månelys med kameraet. Under ser du resultatet i fullt format.

Det å ta fine bilder, krever ofte litt innsats for å komme seg til rett sted til rett tid. Andre ganger dumper man borti motivet helt tilfeldig. Det som gjelder da, er å faktisk ta bildet.

Bilder

Tar man mye bilder, er sjansene større for suksess. Øvelse gjør mester.

I gamle dager pleide vi å si at om du har to julaftener på samme filmen, tar du for få bilder. Men den gang var det et økonomisk element i dette med film og papirkopier.

Problemet nå til dags er vel heller at det lages for få papirkopier. I dag deler man også bilder på en annen måte: På Face, Snap og Insta, som kidsa sier.

Om du vil dele bilder med Lp-leserne på Instagram, merker du dem med #lpavis - eller laste dem opp her!

SE FLERE MÅNEBILDER HER:

Bildeserie

Lesernes månebilder

Tips

Et lite tips i disse mørke og stemningsfulle tider: Slå av blitzen på kameraet/mobilen. Ofte står disse dingsene på auto, noe som gjør at blitzen går av om det blir «for mørkt». Det gjør at du sitter igjen med kjipe og tåkete bilder av magien du prøvde å fange.

Men husk da å holde kameraet veldig stødig.

Uansett, setter vi stor pris på å få bilder tilsendt. Her er noen av de øvrige blinkskuddene som har kommet inn i det siste.

Se andre fine vinterbilder fra Kongsberg her:

 

Kommentarer til denne saken