Denne gjengen står klar til å hjelpe

15 frivillige er med i den nå operative sanitetsgruppen til Norsk Folkehjelp Kongsberg. F.v: Laila Voldby Lauersen, Annette Medalen Østvold, Gernot Ernst, Martijn Vervoorn, Cecilie Haukvik

15 frivillige er med i den nå operative sanitetsgruppen til Norsk Folkehjelp Kongsberg. F.v: Laila Voldby Lauersen, Annette Medalen Østvold, Gernot Ernst, Martijn Vervoorn, Cecilie Haukvik Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Skulle du komme deg bort fra allfarsvei enten på fjellet eller i nærområdet står blant annet denne gjengen klar for å hjelpe deg.

Norsk Folkehjelp Kongsberg har siden forrige uke fått en operativ sanitetsgruppe som nå er klare for oppdrag.

Med 15 frivillige i redningsmannskapet i Kongsberg står de klare for å delta ved leteoppdrag etter savnete personer på fjell og i nærområder. Samarbeidet med Norsk Folkehjelps sanitetsgrupper i Veggli og Notoddener nært, og gruppen har også god kontakt med hjelpekorpset til Røde Kors.

- Om noen går seg bort eller kommer til skade i fjellet, rykker vi ut for å hjelpe. Vi i Norsk Folkehjelp Kongsberg ønsker å jobbe handlingsrettet forebyggende og solidarisk arbeid både innenfor og utenfor landets grenser, sier Gernot Ernst i en pressemelding.

- Oppstarten av sanitetsgruppen i Kongsberg styrker dette engasjementet lokalt.


Les også: - Bli med på verdens største dugnad

Les også: Vil ha ungdommen ut på tur

Artikkeltags