Louder than Bombs – Norgespremiere

Louder Than Bombs deltok i hovedkonkurransen på filmfestivalen i Cannes som første norske film på 36 år. Joachim Triers Louder than Bombs er en norsk, fransk, dansk co-produksjon innspilt i New York med Gabriel Byrne, Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg og Devin Druid i hovedrollene. Filmen har fått svært gode kritikker. Med et slående billedspråk og innsiktsfulle karaktertegninger forteller Louder Than Bombs en sterk historie om løsrivelse og samhold i en moderne familie.

Les også: Dette skjer i helga

The Martian - Norgespremiere

Under en bemannet romferd til mars, antas astronaut Mark Watney (Matt Damon) omkommet etter en voldsom storm og blir derfor etterlatt av mannskapet sitt. Men Watney har overlevd og blir strandet alene på denne fiendtlige planeten. Med magre forsyninger må han bruke sin oppfinnsomhet og kløkt for å kunne finne måter å livnære seg på og å signalisere til jorden at han fremdeles er i live.

Knutsen og Ludvigsen og den fæle Rasputin

Knutsen & Ludvigsen er to små fyrer som bor i en tunnel. De har en grevling i taket. De synger og spiller og småkjekler om det meste. Alt er som det pleier for disse to bekymringsløse trubadurene, inntil en ung dame plutselig faller av toget - inne i deres tunnel!

Les også: Se Intros på kinoen

Pawn Sacrifice

Sjakkmester Bobby Fischer, USA, forbereder seg til legendariske VM-kampen mot Boris Spassky. En biografifilm om Bobby Fischer, som regnes som en av verdens beste sjakkspillere gjennom tidene.

Der vindane møtes, The Maze Runner:Ildprøven, Bølgen og Karsten og Petra på safari, kan også sees hos oss i helgen. Det skriver Siw Torsteinsen i en pressemelding til Laagendalsposten. Hun beklager forøvrig at feil filmprogram ble publisert i fredagens utgave av Laagendalsposten.  Det som er publisert der er et gammelt juleprogram.