Laagendalsposten slenger ut et agn til alle våre lesere som har en liten sportsfisker i seg. Har du flaks kan du rulle inn heder, ære og fine premier.

Konseptet er ganske enkelt: Fang en fisk, send inn et bilde av fiskeren og fangsten – og du blir med i trekningen av fine fiskeutstyrspremier i løpet av sommermånedene.

Som en avrunding i september, trekker vi i tillegg en større premie, og vinneren får smykke seg med tittelen «Årets Lp-fisker».

Fisking kan være en tålmodighetsprøve, men om du ikke prøver, får du ikkeno'.

Se detaljer for deltakelse nederst i artikkelen.

 

Det spiller altså ingen rolle om fisken er stor eller liten. Har du kroket et gjeddemonster, eller en gørrkim, er bidraget like mye verdt i konkurransen. Vi er ute etter å slå et slag for sportsfiske som hobby – og ikke minst å håve inn gode fiskehistorier med tilhørende bilder.

Kongsberg jeger- og fiskeforening har fått midler til å arrangere en egen konkurranse i regi av Norges jeger- og fiskeforbund. Lp samarbeider med KJFF, og alle bidrag som sendes til deres nettside, kan også sendes til Lp.

Les også: Fiskesommer for barn og unge

Enkle regler

Som kjent strekker armene sjelden til når man skal fortelle om ruggen som glapp like ved land. Du kan gjerne legge ved historien om den store som glapp. Og får du en støvel, eller et bildekk, så er jo det også en slags fangst.

Gode fiskeskrøner mottas med takk!

 

Fisker du mye, og får fisk, er det mulig å sende inn flere bidrag. Vi forbeholder oss retten til å sile, dersom vi ser åpenbare forsøk på juks. Om fisken er tatt i en snurpenot, er du over grensa. Det samme gjelder om du har kjøpt den i fiskedisken.

Om du har fått 100 tryter en kveld med godt bett, trenger du ikke sende inn bilde av hver enkelt, da er det fangsten i seg selv som er bildet – og historien.

 

Alle kan delta

Vi setter ingen aldersgrenser. Ei heller setter vi krav til at fisken skal være fanget i Kongsberg og Numedal. Poenget er å håve inn bidrag fra alle som liker å fiske.

Vi vet at det er mange av våre lesere som drar langt av lei i jakten på storfisken. Om du har vært på ørretjakt på vidda, vært på haifiske i Florida, eller sluppet sluken ned i en dyp fjord på Vestlandet, kan du også bidra. Men la det være nevnt at det er gode muligheter for fast fisk i vårt distrikt også.

Dersom du deltar, kan det hende at vi kontakter deg i løpet av sommeren for en fiskeprat. Alle bilder blir publisert på vår nettside, og et utvalg av dem vil også dukke opp i papiravisa.

Det vanker premier, som blir levert av Sport 1 Kongsberg.

Slik blir du med i fiskekonkurransen

  • Bildet registrerer du på Laagendalsposten.no, eller merk bildet #lpfisken på Instagram.
  • I tillegg er det på sin plass med noen ord om fiskeren, og hvordan fisken ble tatt.
  • Alle som deltar i Kongsberg jeger- og fiskeforenings sommerkonkurranse, oppfordres til å sende samme bilde inn til Lp.
  • Vi vet at mange av dere legger ut skrytebilder av fangsten på sosiale nettmedier, så bli med på konkurransen i slengen!
  • Vinnerne blir fotografert når premien leveres ut.
  • Vi trekker månedsvinnere i juni, juli og august - og en hovedvinner i september. Månedsvinnerne får en fin liten pakke med ting til å henge i enden av snøret.
  • Sesongvinneren som trekkes i september får en en fiskesnelle av merket Shimano Stradic 2500 til en verdi av 3.100 kroner. Premiene leveres av Sport 1 Kongsberg.
  • Skitt fiske!

Se video: