Gå til sidens hovedinnhold

– Helt udramatisk

Artikkelen er over 9 år gammel

Det stormer igjen rundt Vegard Th. Olsen fra Kongsberg.

I vår fikk han mye oppmerksomhet fordi han ikke fikk bruke en bergmannsdrakt fra Kongsberg under årets 17. mai-sending på NRK. Ikke lenge etterpå ble han tilbudt å være en av to programledere for Melodi Grand Prix junior på samme kanal.

Nå har han alles oppmerksomhet rettet mot seg igjen, etter at han var med å arrangere 30-årsfesten til sin venn og partyfikser, Sverre Goldenheim.
Der ble den kontroversielle nakenteatergruppa «Fuck for Forest» leid inn som underholdning.

Tidligere i dag bekreftet NRKs underholdningsredaktør, Charlo Halvorsen, overfor VG Nett at Olsen var løst fra sine oppgaver som programleder for MGPjr.

I et eksklusivt intervju med Laagendalsposten, bekrefter Vegard Th. Olsen at han ikke lenger skal være programleder for det høyprofilerte arrangementet.

– Jeg fikk ikke sparken, det er pressespråk. Jeg er heller ikke noen partyfikser, det ble også fremstilt helt galt. Jeg hjalp en bekjent med å avvikle 30-årsdagen hans, valg av underholdning var helt og holdent hans, sier Olsen til Laagendalsposten.

– Dette er helt udramatisk, jeg har 100 prosent ryggdekning hos Migrapolis, og fortsetter mitt daglige arbeid som før. Ingen bruer er brent hos NRK for min del, fortsetter Olsen.

NRKs underholdningsredaktør Charlo Halvorsen, ga tidligere i dag følgende begrunnelse for hvorfor de valgte å droppe Olsen som programleder for MGPjr:

– Vi har kommet fram til at Vegard blir løst fra den oppgaven han hadde med MGP Junior. Det er ikke kjempedramatisk. Men vi så at det lå en omdømmeutfordring rundt hele saken, og spesielt fordi han skulle lede et barneprogram, sier Charlo Halvorsen til VG Nett.

Les et større intervju med Vegard Th. Olsen i lørdagens papirutgave av Laagendalsposten.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.