Ida Anna (28) nominert til prestisjepris

UNGT LEDERTALENT: Ida Anna Haugen (28) fra Kongsberg er frontredaktør for NRK.no.

UNGT LEDERTALENT: Ida Anna Haugen (28) fra Kongsberg er frontredaktør for NRK.no. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hvem er årets kvinnelige medieleder og ledertalent? Blant de seks nominerte er Ida Anna Haugen fra Kongsberg.

DEL

Det skriver Medier24 i en sak om hvilke kvinnelige medieledere som er nominert til årets priser.

Ida Anna er nominert i klassen for Årets ledertalent, sammen med Madeleine Strand (32), redaktør Ung kvinne i Egmont Publishing og Jorun Berntsen (32), leder for abonnement og digitale brukerinntekter i Aftenposten.

Haugen er frontredaktør for NRK.no.

– En ære å bli nominert

Juryens begrunnelse for at hun er nominert, er at hun «har et brennende engasjement for nettjournalistikken. Hun har gjennom å samarbeide både med innholds- og teknologimiljøene i NRK vært en viktig lagspiller for å løfte den digitale satsingen på nrk.no. Hun er sulten, endringsvillig og åpen for å lære nye ting. Som leder kombinerer hun tydelighet og faglig tyngde med omsorgsfullhet og humor».

Ida Anna Haugen har tidligere vært i UNG-redaksjonen i Laagendalsposten og jobbet som journalistvikar på fulltid i vår redaksjon.

Hun synes det er stas å bli nominert til en slik pris.

– Jeg er veldig glad for å bli nominert. Det er en stor ære! Jeg er heldig som helt siden jeg startet i Laagendalsposten har hatt ledere som har gitt meg muligheter og sett meg. Sånn håper jeg også å fremstå som leder, sier hun.

Juryen imponert

Medienettverket for kvinner i ledelse ønsker å løfte fram talenter og ledere som bidrar til å utvikle mediebransjen, skriver nettverket i en melding.

Prisene deles ut under årets høstmøte den 16. november.

– Både kommersielle og redaksjonelle bragder har imponert juryene for Årets talent og Årets kvinnelige medieleder, skriver Medienettverket.

Les også: Her er Kongsberg Gruppens flyplassrevolusjon

Lover å stille i KIF-genser på OL-tv

Karate i kinoen 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken