Klatret i takrenner på Grand

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet i Kongsberg forteller at det har vært en roligere natt enn vanlig. Muligens fordi mange folk fra vårt distrikt, også har vært på Elvefestivalen i Drammen.

DEL

Men det har vært noen små hendelser her byen likevel.

– Det første vi fikk melding om var en mann som klatret rundt i takrennene på Grand hotell. Men han forsvant før vi kom til stedet, så vi vet ikke noe mer om han, forteller Axel Onshuus ved Kongsberg politistasjon.

Dette skjedde ca. klokka halv ett natt til søndag.

To fulle menn kjørt hjem

Den første politiet fikk melding om, var en mann som lå og sov i gresset på Vestsiden i Kongsberg sentrum.

– Vi vekket ham, og kjørte ham hjem til en kompis. Han var veldig full, og lite kjent i byen. Men vi fikk ham til rett adresse, forteller Onshuus videre.

Mannen er 31 år, og ikke fra Kongsberg.

Den andre mannen som hadde fått i seg for mye alkohol, fant politiet mens han krabbet rundt i smågatene ved Gamle Norge Pub.

– Siden han kunne fortelle oss både hva han het og hvor han bodde, valgte vi å kjøre ham hjem i stedet for i arresten, sier Onshuus.

Falsk alarm på Rema

Litt senere gitt tyverialarmen på Rema 1000 i Dyrmyrgata. Men det var ingen ting som tydet på at noen hadde brutt seg inn. Derfor ble det ikke gjort noe mer i forhold til å finne ut hvorfor alarmen hadde gått.

Rådyr påkjørt

Litt over klokka ett ble et rådyr påkjørt på Rødberg. Det løp til skogs, men viltnemda ble varslet og de dro ut for å lete.

Les også: «Alle» vil ha ved: – Vi kommer til å gå tomme lenge før jul

ASVO fyller 30: – Vi trenger arbeidsgivere med et sosialt engasjement

Gåtur verdt over 200.000 kroner 

Artikkeltags