Kongsberg Høyres program er ferdig

PRESENTERER: Line Spiten i Kongsberg Høyre presenterer lokapartiets valgprogram.

PRESENTERER: Line Spiten i Kongsberg Høyre presenterer lokapartiets valgprogram.

«Vi er stolte av å presentere dette programmet for våre medlemmer», sier leder i Kongsberg Høyre Line Spiten. Hun har ledet arbeidet med utarbeidelsen av programmet.

DEL

Kongsberg Høyre har avholdt medlemsmøte hvor endelig program for høstens lokalvalg ble vedtatt.

– Det programmet vi nå presenterer er et resultat av en omfattende lytterturné blant innbyggerne i Kongsberg. Det har vært viktig for å oss å vite hva folk er opptatt av. Alle har vist et stort engasjement og gitt oss viktig kunnskap om viktige saker for Kongsberg, skriver Line Spiten i en pressemelding.

Les hele pressemeldingen her: Høyres program er klart

Les også: Evju sikter på ordførerstolen

Hovedpunkter fra programmet er oppsummert slik:

  • Høyre vil være en garantist for at kommuneledelsen skal være det beste talerøret for Kongsbergs interesser også utenfor kommunen og dermed sikrer den politiske verdikjeden lokalt, regionalt og nasjonalt.
  • Høyre vil utvikle Idrettsparken slik at den kan få etablert kunstgressbaner og bane med undervarme samt øke kapasiteten i Kongsberghallen ved å finne en annen tilfredsstillende løsning for ishockey.
  • Høyre vil at skolene i Kongsberg skal være landets beste ved å prioritere tidlig innsats i grunnskolen, særlig innenfor lesing, skriving og regning. Trivselen skal økes, bl.a. ved å benytte E-sport som trivselstiltak og gi tilpasset undervisning med mulighet for forsering i fag.
  • Høyre vil legge til rette for samarbeid og kompetanseutveksling mellom ledere i spesialist- og kommunehelsetjenesten. I tillegg vil Høyre styrke ivaretakelsen av dem som kommer fra sykehus til kommunal omsorg, med vektlegging av dem som kommer fra psykiatrien.
  • Høyre vil at vekst skal skje innenfor rammen av det Kongsberg kan håndtere og kommunale oppgaver skal løses på en effektiv, åpen og brukervennlig måte som setter det enkelte mennesket i sentrum
  • Høyre vil skape en kommune som vokser gjennom å styrke arbeidet med å skaffe nye bedrifter og arbeidsplasser til kommunen.

Les også: Flesberg Høyres: Thomas og Bjørg på topp.

Artikkeltags