Skam som årets revytema

Revysjefene Yvonne Wollesund og Tomas Spangelo.

Revysjefene Yvonne Wollesund og Tomas Spangelo. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Årets revysjefer, Tomas Spangelo (18) og Yvonne Wollesund (18), gleder seg til årets russerevy som blir å se på Musikkteateret på Krona 23. mars.

DEL

De lovende ungdommene har tatt for seg Skam som årets revytema.

Revysjefene forteller at de har satt følelsen av å skamme seg i søkelyset og brukt Skam som et virkemiddel for å stålsette den uforglemmelig pinlige skamfølelsen vi alle har opplevd.

LES OGSÅ: – For tidlig å si om det er verre enn før

Stort ansvar

– Skam er så høyaktuelt og populært, så det passet veldig bra. Det viktigste er at tema går igjen. Den røde tråden er ikke historien, den røde tråden er temaet og følelsen av Skam, forklarer Tomas. 

Revysjefene Tomas Spangelo og Yvonne Wollesund har dedikert mye tid til revyen når forestillingens stund har nærmet seg.

Som revysjefer har de organisert hele revyen, og deltar i tillegg i selve forestillingen. De har dermed fått oppleve et stort kunstnerisk og økonomisk ansvar.

LES OGSÅ: Russetiden er for dyr

God magefølelse

Revysjefene forteller om en periode der de selv var bekymret for resultatet av revyen, men takket være den beinharde innsatsen, er det nå bare en god magefølelse de bærer på før forestillingen.

– Det har vært veldig gøy, men også ekstremt stressende. Vi har dedikert mye tid de siste ukene på denne revyen. Men det har gått godt for seg takket være et godt samarbeid mellom oss, forteller Yvonne.

Videre forteller revysjefene at revyen ikke bare er for elever på Kongsberg videregående, men også de voksne fordi den nettopp omhandler denne bekjente skammefølelsen.

LES OGSÅ: Onsdag kommer russen på døra

100 russ bidrar

De lover også at revyen blir morsom og ikke minst underholdende, med mye gode innslag og kreativitet. Med cirka 100 russ med til sammen, både med i og bak kulissene på revyen, blir det spennende å se hva russen leverer.

For publikum finner forestillingen sted i Musikkteateret på Krona førstkommende torsdag 23. mars.

Det blir to forestillinger: kl. 18.00 og 21.00. Billettsalget er allerede i gang, og fås kjøpt for 195,- på Isaksen Libris bokhandel i Storgata eller i kinokiosken på Krona. Salget fortsetter så langt det strekker.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags