Gutteturen til fjells ga uttelling. Marius Roaldstveit kan fortelle at duoen fisket med flue og mark på Blefjell. Bettet var ikke av det beste, men tidlig på morgenkvisten slang sønnen Lukas ut snøret, og kort tid etter var det full kontakt.

I og med at ørreten på trekvart kilo ble fanget med hjelp av en fem-fots ultralett spinnstang, kan man jo forestille seg at det gikk for seg.

Synne Sørensen (10) deltar også i #lpfisken og viser fram en fin ørret, og her hører det med til historien at fisken fikk sin frihet etter fotografering.

 

Fine gjedder

Flere kan melde om fangst i løpet av uka som gikk. Blant annet har det kommet inn rapport om to fine gjedder fra Numedal.

Den ivrige fiskeren Jørgen Fulsås fra Rollag kunne melde om solid gjeddefangst på første turen med ny stang og snelle. Gjedda veide 7,38 kilo.

En annen Rolling, Tore Fugleåsen, viser også fram en rugg på 5,2 kilo også gjedde, tatt i Numedalslågen. Og det er flere der de kommer fra. I store deler av Lågen regjerer Gjedda, til ergrelse for noen og glede for andre.

Les også denne (fra i fjor): – Tror du jeg forteller i avisa hvor jeg fikk den?!

 

Bli med du også!

Hver måned – juni, juli og august – trekker vi en vinner som får en fet fiskeutstyrspremie fra Sport 1 Kongsberg. Alle kan være med – store og små.

Slik blir du med i fiskekonkurransen

  • Bildet registrerer du på Laagendalsposten.no, eller merk bildet #lpfisken på Instagram.
  • I tillegg er det på sin plass med noen ord om fiskeren, og hvordan fisken ble tatt.
  • Alle som deltar i Kongsberg jeger- og fiskeforenings sommerkonkurranse, oppfordres til å sende samme bilde inn til Lp.
  • Vi vet at mange av dere legger ut skrytebilder av fangsten på sosiale nettmedier, så bli med på konkurransen i slengen!
  • Vinnerne blir fotografert når premien leveres ut.
  • Vi trekker månedsvinnere i juni, juli og august - og en hovedvinner i september. Månedsvinnerne får en fin liten pakke med ting til å henge i enden av snøret.
  • Sesongvinneren som trekkes i september får en en fiskesnelle av merket Shimano Stradic 2500 til en verdi av 3.100 kroner. Premiene leveres av Sport 1 Kongsberg.
  • Skitt fiske!

Stor eller liten fangst – spiller ingen rolle.

Lp har teamet opp med  KJFF (Kongsberg jeger- og fiskeforening) som arrangerer sin egen sommerkonkurranse. Deltakere her er også velkomne til å delta hos Lp.

Bildetips

Alle vil at bildene skal se kule ut. Nettavisa til Lp liker best breddeformat. Bildet blir best om fotografen har lyset i ryggen. Hold fisken langt fram, gjerne på strake armer. (Slik fyller fangsten hele bildebredden og folk blir mer imponert).

Fyr løs og bli med i konkurransen! Du trenger ikke dra langt. Artikkelforfatteren lurte ei Gjedde på et par-tre kilo midt i Kongsberg sentrum. Det går flere i Nybruabassenget og venter.

Les også: