– Kom deg ut på søndag!

PÅ GLATTISEN: Kongsberg og omegn turistforening ønsker seg stor deltakelse på isen i Kongsberg sentrum søndag.

PÅ GLATTISEN: Kongsberg og omegn turistforening ønsker seg stor deltakelse på isen i Kongsberg sentrum søndag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Kongsberg og Omegns Turistforening inviterer til Kom deg ut-dag ved skøytebanen i Kølabånn på søndag.

DEL

– Vi ønsker å få med flest mulig ut, du trenger ikke å være medlem og du trenger ikke engang å ha ditt eget utstyr! Det er muligheter til å låne skøyter fra Kongsberg kommune i en container i Kølabånnparken, forteller May-Britt Helgerud i Barnas turlag i Kongsberg.

Kølabånnparken har blitt veldig populær i vinter, siden det har vært en lang periode med fin skøyteis og i tillegg har kommunen hatt gratis utlån av skøyter.

Landsdekkende

– Arrangementet er ett av 146 tilbud over hele landet, og et lavterskeltilbud for alle. Det blir et par bålpanner så man har mulighet til å varme nista. I tillegg blir det natursti og så klart skøyter – det er en aktivitet som er gøy for alle aldre, sier hun.

Utedag i byen

Kongsberg og Omegns Turistforening har valgt å legge dagen til sentrum i år. Håpet var å ake og drive med flere forskjellige aktiviteter på Kvarten, men snøen lar vente på seg så arrangementet er flyttet til skøyteisen på Kølabånn.

Selv om ikke snøen har kommet i store mengder håper Turistforeningen at arrangementet kan være en god påminnelse om at det fortsatt er mye artig å finne på ute om vinteren.

På selve dagen vil Barnas Turlag og andre fra Turistforeningen være til stede for å hjelpe til med turquiz, gi råd og ikke minst fortelle om aktiviteter og arrangementer du kan være med på.

SKØYTEDAG

SKØYTEDAG

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken