Lørdag dundrer det løs - Kongsbergs første LAN-party

NÅ SKJER DET: De kaller seg slipp- og e-sportentusiaster. De har forent krefter og lager Kongsbergs første offentlige LAN-arrangement i Dronesalen på Krona. Ikke for tidlig mener de. Fra venstre: Svein Aage og Eirik Opsal, Fredrik Grøslie, Andreas Storaas-Barsnes, Sebastian Stavland og Emma Videm.

NÅ SKJER DET: De kaller seg slipp- og e-sportentusiaster. De har forent krefter og lager Kongsbergs første offentlige LAN-arrangement i Dronesalen på Krona. Ikke for tidlig mener de. Fra venstre: Svein Aage og Eirik Opsal, Fredrik Grøslie, Andreas Storaas-Barsnes, Sebastian Stavland og Emma Videm. Foto:

Kongsbergs første LAN-fest er fulltegnet. Arrangørene gleder seg stort.

DEL

Spillentusiaster i Kongsberg har slått seg sammen om å lage LAN-party på Krona 27. april. Hit kommer unge og voksne dataspillfantaster for å dyrke sin felles interesse i ett døgn.

Arrangementet heter King of the Hill, som er et ordspill på Kongsberg så vell som et begrep fra Fortnite-universet.

Ildsjelene har laget et gratis arrangement og har flere lokale sponsorer i ryggen.

Det er lagt opp til flere tevlinger i forskjellige spill. I tillegg bruker arrangørene dette arrangementet til å knytte kontakter, lære og la seg inspirere, for målet er at det ikke skal bli med denne ene gangen.

Arrangørene skriver på sin nettside at alle plassene nå er opptatt LANet, som er Kongsbergs første i sitt slag. Det er 60 plasser i lokalene som de har fått låne av Universitetet i Sør-Øst Norge på Krona.

Les også: Denne gjengen skal løfte e-sporten fram i lyset

Artikkeltags