Gå til sidens hovedinnhold

Kongsgårdmoen skolekorps gjennomførte korpsseminar

Innsendt

Kongsgårdmoen skolekorps klarte å gjennomføre korpsseminar i helgen. Selv om det var litt begrenset for å tilfredsstille smittevernsreglene, var alle kjempefornøyd med å kunne bruke en helg sammen med vennene sine for å spille og drille.

Med innleide kulturskoleinstruktører var det mulig å dele musikantene inn i små grupper slik at det ble effektive timer lørdag. Både dirigentene og foreldrene som organiserte seminaret merket stor framgang i løpet av dagen. Drillerne hadde hele Skrimhallen å boltre seg i. De fleste drillkonkurranser er avlyst denne våren, men det er mulig det blir noe virtuelt. Uansett er det øving på gatedrill, for alle håper og tror at vi kan få mulighet til å spille for Kongsbergs befolkning i mai.

Søndag ble det også gjennomført marsjseminar med egne instruktørkrefter, som har erfaring fra Forsvaret. Også her ble det delt inn i grupper ute i det flotte vårværet, slik at nivået ble tilpasset. De yngste fikk grunnleggende marsjeringsinstruksjon, mens de eldre bare trengte litt oppfriskning av det de kunne fra før. Til slutt marsjerte både drillere og musikanter, store og små, sammen. Så nå er det bare å glede seg til å se og høre dem litt senere på våren.

På grunn av smittevernhensyn, var det ikke den tradisjonelle hentekonserten etter dette seminaret, men alle var likevel fornøyd med arrangementet, takket være en iherdig foreldregruppe som klarte å få dette til.

Kommentarer til denne saken