Gå til sidens hovedinnhold

Kongsgårdmoen skolekorps rekrutterer digitalt

Artikkelen er over 1 år gammel

Kongsgårdmoen skolekorps pleier å ha både rekrutteringskonserter og åpen dag på denne tiden av året for å rekruttere nye medlemmer.

MinLp

På grunn av koronautbruddet kan ikke dette gjennomføres, og korpset har måttet tenke nye måter å rekruttere på. I løpet av kort tid har bruk av digitale medier eksplodert og Kongsgårdmoen skolekorps har hengt seg på.

Medlemmene har blitt utfordret til å lage rekrutteringsfilmer slik de selv ønsker, og det har vist seg at medlemmene kan mer enn å spille og drille. Det er mange kreative og forskjellige regier og uttrykk. Alle filmene blir publisert på den åpne facebooksiden til Kongsgårdmoen skolekorps og det har blitt opprettet en egen Youtube-kanal.

Håpet er at Kongsbergs befolkning hjelper til slik at det blir mange visninger og likes, og at mange får lyst til å begynne i det lille korpset med det store hjertet. Korpset har ledige plasser på alle instrumenter.

Kongsgårdmoen skolekorps har fått mulighet til å ha både øvelser og marsjseminar, og vil marsjere, spille og drille i lokalmiljøet på 17. mai og håper at du står langs ruta med god avstand og ser på.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.