Lars tar en trippel

KOMMER: Lars Klevstrand er venn av Kongsberg viseklubb. Lørdag skal han framføre noen viser under klubbens jubileumsarrangement i Sølvsalen.

KOMMER: Lars Klevstrand er venn av Kongsberg viseklubb. Lørdag skal han framføre noen viser under klubbens jubileumsarrangement i Sølvsalen. Foto:

Lars Klevstrand feirer 50 år som visesanger nå i 2019. Samtidig blir han 70 år. Og han skal spille på Kongsberg viseklubbs 50-årsjubileum lørdag 28. september.

DEL

– Vi starter arrangementet vårt i Sølvsalen i Krona med en times konsert med Lars Klevstrand. Han har vært med i viseklubbens historie, forteller Eva Tovsrud Knutsen på vegne av Kongsberg viseklubb.

Lars Klevstrand er både sanger og komponist. Han er utdannet ved Norges musikkhøgskole, og har vært en viktig profil i norsk visemiljø siden 1960-tallet.

I anledning Kongsberg viseklubbs 50-årsjubileum blir det også bokslipp. Rigmor Falla, som har vært primus motor i viseklubben i alle de 50 årene, har skrevet bok om historien. Den blir det mulighet for å skaffe seg et signert eksemplar av under arrangementet.

I tillegg blir det gjensyn på skjerm med noen av revyene som viseklubben har hatt gjennom årene.

Enkel servering blir det også under Kongsberg viseklubbs 50-årsmarkering.


LES OGSÅ:

Lykkes til full med «Villanden»

Nye toner fra Cathrine


Artikkeltags