Gå til sidens hovedinnhold

KrF og Sp

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

KrF- Sp

Jeg har hatt den (stort sett) udelte glede å representere KrF i Kongsberg kommunestyret de siste 20 årene. 16 år som fast representant og 4 år som vararepresentant.
Viktige saker for KrF er valgfrihet for småbarnsfamiliene, en verdig eldreomsorg, vern om miljøet og klimaet og kamp mot fattigdom i Norge og verden forøvrig.
Et av slagordene som blir brukt er «Sammen for et varmere samfunn.»

Her i Kongsberg har vi nå fått på plass et eget mobbeteam som skal være en ressurs mot mobbing i skolen. Krf var sentral i denne etableringen.

Jeg meldte meg ut av KrF i vinter, og partiet stiller ikke liste ved årets valg. Samtidig ønsker jeg å fortsette med lokalpolitikk. KrF og Sp har svært ofte stemt likt i kommunestyret. Personlig har jeg på alle måter blitt tatt godt i mot i Sp. Jeg vil fortsatt arbeide for et varmere samfunn, en verdig alderdom og trygge oppvekstforhold. Og Sp er et godt utgangspunkt for akkurat det. Sp er et parti som legger vekt på disse sakene med sin devise: «Ja til tjenester nær folk.»
Er du som tidligere KrF-velger usikker på hva du skal stemme ved dette valget, så skal du vite at jeg som Sp-representant har de samme verdiene som tidligere.

Godt valg.

Just Salvesen
3.kandidat Sp

Kommentarer til denne saken