Villmannskjøring gjennom Kongsberg – bilen krasjet i bil på E134

KONTROLL: Politiet fikk kontroll på sjåføren på E134.

KONTROLL: Politiet fikk kontroll på sjåføren på E134. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En sjåfør skal ha kjørt i stor hastighet gjennom flere deler av Kongsberg i ettermiddag. Sjåføren endte ferden på E134 ved Damåsen.

DEL

Bilen kjørte forbi Laagendalpostens kontorer i Kongsberg sentrum i stor hastighet, etterfulgt av en politibil, ca. kl. 16:15. Bilen tok til venstre i rundkjøringen nederst i Stasjonsbakken, i retning Kongsberg Sykehus.

Kl. 16:20 meldte politiet på Twitter at de mottok mange meldinger om en svart Peugeot som «har kjørt helt vilt rundt om i Kongsberg sentrum og omegn».

Deretter gikk trolig ferden ut på E134 mot Drammen.

Bilen skal ha krasjet i minst en bil på E134 ved Damåsen. Ca klokken 17:20 ble veien åpnet igjen.

Flere melder til Laagendalsposten at de har observert bilen.

– Trodde jeg skulle dø

Et annet vite Laagendalsposten har snakket med, var på vei nedover Dyrmyrgata da den omtalte bilen kom kjørende. Vitnet, som ønsker å være anonym, forteller at hun ble vettskremt.

– Han kom kjørende, og jeg tenkte at han mistet kontrollen på bilen. Han kjørte inn mot veggen rett ved der jeg sto. Plutselig bråstoppet han, og krasjet inn i kanten på vinduet. Deretter vrengte han bilen bakover, opp på fortauet ved politistasjonen og kjørte inn mot Berja-senteret. Der er det mange folk på fredags ettermiddag, inkludert min mann, så jeg tenkte det verste, sier vitnet.

Laagendalsposten har vært i kontakt med politiet i Kongsberg lørdag morgen. Politiførstebetjent Axel Onshuus ønsker ikke å kommentere saken ytterligere på dette tidspunkt. Dette med tanke på videre etterforskning.

STOPP: Her endte kjøreturen.

STOPP: Her endte kjøreturen. Foto:

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.