Alle vil på Madcon

PÅ MØLLA: Madcon har spilt i Kongsberg tidligere, blant annet på Mølla for fire år siden da dette bildet ble tatt. 												FOTO: CAROLINE NESBØ BAKER

PÅ MØLLA: Madcon har spilt i Kongsberg tidligere, blant annet på Mølla for fire år siden da dette bildet ble tatt. FOTO: CAROLINE NESBØ BAKER

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

FMC arrangerer konsert som er gratis for alle mellom 13 og 18 år.

DEL

Gratiskonserten med Madcon jazzfredagen er poppis blant ungdom. Jazzkontoret melder om interesse langt utenfor Kongsbergs grenser.


– Gode artister og gratis inngang vil skape den perfekte rammen for en kul musikkopplevelse også for ungdommen under jazzfestivalen, forteller Ingunn Hæve i FMC Technologies.

Kan få møte gutta

For å gjøre konserten enda kulere, får et par heldige vinnere møte gutta i Madcon etter konserten. Hvem det blir, avgjøres av solbrille-selfiene som konsertgjengerne blir oppfordret til å ta i forbindelse med konserten. Som selvfølgelig må legges ut på Instagram med #fmcteengig.

– De tusen første som kommer på konserten får gratis solbriller av oss, fortsetter hun.

Det er også laget en egen side for konserten på Facebook, den har navnet FMC Technologies TeenGig: Madcon. Trykk «like» der, og du kan vinne enda flere premier.

– Vi ønsker å gi ungdom en egen opplevelse under jazzen. Derfor har vi hyret inn Madcon og sponser billettene for alle mellom 13 og 18 år, lover Hæve.

Det er også mulighet for dem som er over 18 til å kjøpe seg billett til konserten.

Eneste for ungdom

Konserten er i Magasinparken på Barnivalens scene, og er sponset av FMC Technologies.

– Vi ønsket å gjøre noe for ungdom i jubileumsåret. De har ikke noe eget tilbud i forbindelse med jazzen, siden de er for unge til å gå på de ordinære konsertene og for voksne til å være med på Barnivalen, sier hun.

Vært på skoler

Sammen med noen kolleger har hun reist rundt på ungdomsskoler og fortalt om konserten. De har også lagt ut flyers på Kongsberg videregående og andre steder de vet ungdom ferdes, som på Stortorvet.

– Vi ønsker at det skal komme veldig mye folk på konserten, derfor har vi reist rundt og spredt budskapet til så mange som mulig, fortsetter hun.

Kjempestor interesse

Markedssjef i Kongsberg Jazzfestival, Anne-Thea L. Haavind, bekrefter at det er utrolig stor interesse for konserten. Også blant voksne og ungdom fra andre byer.
– Vi får hele tiden telefoner fra folk som har hørt rykter om at Madcon skal komme til Kongsberg. Ikke minst fra folk over 18 som lurer på om de også kan komme. Da forklarer vi at det er mulig, men at de må betale, forteller hun.
Markedssjefen er positiv til konserten.
– Vi synes dette er et veldig bra opplegg for de under 18, så vi tror dette blir kjempebra.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags