Charter-Svein dubbing-debuterer med Smurfene

Artikkelen er over 3 år gammel

Svein Østvik, alias Charter-Svein låner stemmen til smurfenes erkefiende Gargamel i filmen "Smurfene og den hemmelige landsbyen".

DEL

Det er Josefine Frida Pettersen, også kjent som Noora fra «Skam» som spiller hovedrollen som Smurfeline.

Smurfefilmen har norsk kinopremiere 31. mars. Der de to forrige kinoaktuelle smurfekinofilmene blandet animasjon og live action, har Sony Pictures Animation denne gangen vendt tilbake til røttene og laget en helanimert familiefilm basert på de opprinnelige tegningene til den belgiske serieskaperen Peyo.

Smurfeline og de andre smurfene må passe seg for trollmannen Gargamel, som til stadighet jakter på dem. Når han får snusen i oppdagelsesferden deres, er han ikke sen om å følge etter dem. Gargamel spilles av en annen nykommer i dubbingfaget, Svein Østvik fra Kongsberg. I originalversjonen er det komiskuespilleren Rainn Wilson som har rollen.

For de aller fleste nordmenn er Østvik kjent som Charter-Svein fra TV-serien «Charterfeber». Han har også vært med i «Skal vi danse», og er i disse dager TV-aktuell i kjendisversjonen av «71 grader nord». Han forteller at han hadde det veldig gøy i studio mens han spilte inn stemmen til Gargamel.

– Det har vært utrolig morsomt, spennende og utfordrende. Ikke minst det å tørre å slå seg helt løs, samtidig som man skal holde fokus på timingen på replikkene og ansiktsuttrykkene til figuren man spiller. Jeg elsket å være i studio og timene gikk utrolig fort, sier Østvik.

– Gargamel er en frydefull fyr å få lov til å spille. Tenk å få lov til å være ekkel og utspekulert i mange timer om dagen, og så få skryt av regissøren for det etterpå. Helt herlig!

LES OGSÅ:

389.000 så Charter-Svein starte ferden mot Nordkapp

Charter-Svein skal møte åndeverden

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.