Gå til sidens hovedinnhold

Tre damer - en fotoutstilling

Artikkelen er over 4 år gammel

De møtte hverandre gjennom felles fotointersse. Resultatet ble både vennskap og en fotoutstilling.

Alice Enderud Tollefsen, Unn Tove Lind og Anlaug Bergan Johansen møtte hverandre gjennom felles fotointeresse og medlemskap i Kongsberg Kameraklubb og Numedal Fotoklubb.

Torsdag reiser de oppover mot Dagali, med bilene fylt av bilder og diverse gamle møbler. De håper de skal klare å skape en hyggelig ramme rundt utstillingen, og at det kommer mange på besøk.

Fotoutstillingen er på fredag 21.07 og lørdag 22.07 på Dølhall på Dagali.

Dette er i forbindelse med årets Dagali dager, med aktiviteter og marked som er lokalisert ved og rundt Joker Dagali. Dølhall ligger bare et steinkast unna sentrum.

Alice Enderud Tollefsen er bosatt på Dagali. Hun har vært en ivrig hobbyfotograf i veldig mange år, med økende interesse de siste 14 år. Hun har hatt separat utstilling i Dagali for cirka tre år siden, og deltatt på to utstillinger sammen med Numedal Fotoklubb. Alice startet sitt hobbyforetak Enderud Foto for snart to år siden.

Unn Tove Lind er bosatt på Darbu. Hun har vært en ivrig hobbyfotograf i hele sitt voksne liv, men har vært svært aktiv de siste ca. 10 årene. Unn Tove har tidligere hatt 8 utstillinger. Den siste har hengt hos Kåre João Cafe & Bar i Bussedalen, og ble avsluttet i forbindelse med jazzfestivalen i år.

Anlaug Bergan Johansen er bosatt i Kongsberg og fant fotogleden for ca. åtte år siden. Hun tar blant annet bilder av natur, blomster og gamle steder. Hun driver blant annet bloggen Fotokjerringa.blogg.no.

Kommentarer til denne saken