Gleder og gruer seg

GLEDER SEG: Anne Marie Ottersen er spent før premieren på Skal vi danse i morgen. Hun og Glenn Jørgen Sandaker danser engelsk vals til «Mr. Bojangles» på premieren. FOTO: TV2

GLEDER SEG: Anne Marie Ottersen er spent før premieren på Skal vi danse i morgen. Hun og Glenn Jørgen Sandaker danser engelsk vals til «Mr. Bojangles» på premieren. FOTO: TV2

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Anne Marie Ottersen er andre deltaker fra Kongsberg i Skal vi danse.

DEL

Sjekk hvordan det går med henne på
laagendalsposten.no

I fjor fulgte hun med på Carsten Skjelbreid, som til slutt gikk helt til topps i det populære dansekonkurransen.
– Det var så moro å se på ham. Han ble kjempeflink! Og så er han jo fra Kongsberg, og da er det alltid ekstra moro, sier hun entusiastisk.

Lenge i rampelyset

Nå skal hun være med selv, og har trent i flere uker allerede.
– Jeg både gleder og gruer meg til premieren lørdag. Vi hadde en full gjennomgang av hele showet med dommere og alt på onsdag, så det blir ikke helt ukjent når vi går på dansegulvet i morgen, forteller hun.
Selv er hun ikke uvant med rampelyset. Hun har vært ansatt på Nationaltheatret i 40 år, og har vært med i flere filmer og tv-serier. Blant dem Fredrikssons fabrikk og Bot og bedring. Hun hadde også en av hovedrollene i Hustruer-filmene på 70-tallet.

Ingen forventninger

Nå er hun klar for en helt annen scene. Med paljetter, høye hæler og lysekroner i taket skal hun vise det norske folk at hun også behersker selskapsdans.
– Jeg har ingen forventninger til hvor langt jeg kan komme i konkurransen. Det kommer an på så mye. Det er utrolig å se hvor flinke folk blir, så det er mange harde konkurrenter. I tillegg skal jo folket stemme, så jeg tar en sending av gangen. Mest av alt er jeg kjempeglad bare for å være med, sier hun.

Engelsk vals

Sammen med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker, danser hun engelsk vals til låts «Mr. Bojangles» i morgen kveld.
– Jeg forholder meg ikke til hva de andre som er med sier. Jeg hører kun på dansepartneren min. Jeg er ikke proff, men når han sier at jeg nærmer meg noe, så stoler jeg på ham, forteller hun.
Om det går bra med henne eller ikke, tar hun ikke så tungt.
– Jeg nyter hvert øyeblikk i både glede og angst, ler hun.

Hakaslepp

Hun forteller at hun fikk helt hakaslepp da TV 2 ringte og spurte om hun ville være med i danseprogrammet.
– Mannen min var litt skeptisk til at jeg skulle være med, men jeg var ikke enig.
– Når TV 2 tror jeg kan klare det, så tar jeg utfordringen. Jeg har alltid løpt mye, så jeg er veltrent og i god form. Den største utfordringen for meg er å lære alle dansetrinnene, sier hun.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags