Billettkontor på Kirketorget

Er på plass: Helene Medhaug Simonsen er gruppeleder for billettsalget under Glogerfestspillene. Her står hun i døra på Kirkegata 2.
Foto: Ingvild støa Skrede

Er på plass: Helene Medhaug Simonsen er gruppeleder for billettsalget under Glogerfestspillene. Her står hun i døra på Kirkegata 2. Foto: Ingvild støa Skrede

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I år har Glogerfestspillene valgt å samle alt ordinært billettsalg på Kirketorget 2.

DEL

Det vil også selges billetter ved inngangen til konsertene på EnergiMølla, biblioteket og i Sølvsalen på Krona dersom det er ledige plasser.

Kirktorget

– Billettsalg i forkant av konsertene i Kongsberg kirke, Festspillteltet og Bergseminaret i sin helhet vil foregå på Kirketorget 2, opplyser Ingvild Støa Skrede, som leder Glogerfestspillenes mediegruppe.

En gjeng frivillige

Helene Medhaug Simonsen er gruppeleder for billettsalg. Hun har med seg en gjeng med frivillige som har lang erfaring fra festspillene.

– Det er veldig hyggelig å jobbe i billettsalget. Vi treffer mange blide konsertgjengerne i løpet av festspilluken, sier hun.

Kirkepass

– Og husk at dersom du har kjøpt et kirkepass via billettservice som gir deg adgang til alle konsertene i Kongsberg kirke under festspillene, så må denne billetten byttes inn i et fysisk kirkepass. Dette kan du gjøre på billettkontoret vårt på Kirketorget 2 fra og med mandag i festspilluken, fortsetter hun.

Godt salg

To konserter er utsolgt. Dette gjelder kammerkonserten på Bergseminaret og klassisk formiddag på Jonas B. Gundersen, begge lørdag.

– Billettsalget til musikksalongen på Smeltehytta, Classic for Dummies i kirken og begge konsertene på EnergiMølla går også veldig godt, fortsetter hun.

Facebook

– Et tips er å følge Glogerfestspillene i sosiale medier. Vi informerer fortløpende på våre Facebook-sider, avslutter hun.

LES OGSÅ:

To utsolgte konserter

Lippestad åpner Glogerfestspillene

- Det koker nå før festivalen

Her er programmet for jubileumsfestspillene

Artikkeltags