Fra jazz til litteratur

Anne-Thea Langvik Haavind slutter i Kongsbergjazzen og flytter til Lillehammer for å begynne som pegasusansvarlig og prosjektkoordinator i Norsk Litteraturfestival.

Anne-Thea Langvik Haavind slutter i Kongsbergjazzen og flytter til Lillehammer for å begynne som pegasusansvarlig og prosjektkoordinator i Norsk Litteraturfestival. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Anne-Thea Langvik Haavind gir seg som markedsansvarlig i Kongsberg Jazzfestival.

DEL

Markedssjef i Kongsberg Jazzfestival, Anne-Thea Langvik Haavind gir seg etter sommerens jubileumsfestival.

Hun har fått jobben som Pegasusansvarlig og prosjektkoordinator i Norsk Litteraturfestival. Haavind er oppvokst på Lillehammer og flytter i løpet av sommeren hjem for å ta fatt på arbeidet med Pegasus og Norsk Litteraturfestival. 

- Først skal jeg være med på årets jazzfestival. Det blir en fest jeg ikke vil gå glipp av, sier Haavind.

Haavind har en master i kulturstudier fra Høgskolen i Bø og har flere års erfaring som markedssjef i Kongsberg Jazzfestival. Hun er prosjektleder for Kongsberg Jazzfestivals barnefestival Barnivalen

Anne-Thea L. Haavind tiltrer stillingen i august og går inn i et fireårig åremål, som strekker seg til etter festivalen i 2018.

- Dette er en utfordring som jeg gleder meg ordentlig til å ta fatt på, sier Anne-Thea L. Haavind.

– Pegasus er en viktig arena for formidling av barne- og ungdomslitteratur, og det å få lov til å være med på å skape gode møtepunkter mellom barn og litteratur er en veldig spennende oppgave. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med festivalen, og til å lære mer om litteraturfeltet. 

Festivalsjef Marit Borkenhagen ønsker Anne-Thea velkommen. 
– Anne-Thea har solid festivalerfaring og mye å bidra med i Norsk Litteraturfestival. Hun har erfaring med og et brennende engasjement for å jobbe med barn og unge, og jeg føler meg trygg på at hun kan bidra til å bringe Pegasus og Norsk Litteraturfestival videre i årene som kommer, uttaler Marit Borkenhagen. 

Nåværende Pegasusansvarlig og prosjektkoordinator, Randi Høiholt-Vågsnes, avslutter sitt åremål etter vårens festival.  

 

 

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags