Etter onsdagens arrangementer i barnivalparken har mange reagert på at det er kommet en billettpris på 120 kroner. 

Under torsdagens pressekonferanse svarte festivalledelsen på kritikken:

– Barnivalparken har egentlig aldri vært gratis, bortsett fra i fjor, da vi hadde en hovedsponsor som betalte alle billettene. Det har vi dessverre ikke fått til i år. Men tidligere år har det alltid kostet penger, sier markedssjef i festivalen Anne-Thea Haavind.

Festivalledelsen har fått mange kommentarer på at det i år har blitt billettpris på arrangementene.

– Vi skjønner at det er leit, men med det programmet vi har i Barnivalparken, koster det penger, forteller festivalsjef Kai Gustavsen.

Verdt pengene

Selv mener han at 120 kroner er en akseptabel pris for de aktivitetene som er i Barnivalparken.

– Man må regne med at det blir et likt system de neste årene, med mindre det kommer en sponsor som vil betale billettene, sier Gustavsen.

Han forklarer også at et annet alternativ er at det koster mer for billettene til de ordinære konsertene, slik at disse kan betale for barnivalarrangementene. Men til tross for at det koster penger, har det blitt solgt mange billetter til torsdagens arrangementer i Barnivalparken.

– Vi har solgt 500 billetter til arrangementer i dag, forteller festivalsjefen.

– Men vi har fått med oss kritikken, har notert det og tar det med i vurderingen av festivalen, avslutter Gustavsen.

Dette er noen av kommentarene fra debatten i går

"Hallo jazzen!! Det er barn!! La barn være barn! Ikke la de "lide" for at dere tar dere betalt for noe som er til vanlig gratis! Synes det er trist med tanke på unga!!"

"Før kunne man betale seg inn på de konsertene man ville under barnivalen .....nå har man derimot stengt av en hel park. Og det er ikke bare 300 kr, barna må gjerne ha med en voksen."

"Dette var årets største skuffelse. At barnivalen ville koste 480kr for en familie på fire pr. dag var vel så underkommunisert som det kunne blitt."

"Ble ikke Barnival på oss i dag. Reagerer på at man må betale både for voksen og barn."

Delta i debatten på vår Facebook-side!